Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

KLIKKAA ISOMMAKSI.

 

HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos.
 

Bill Hybels:  Vain muutama askel 

Mitä teet, kun huomaat jonkun seisoskelevan yksikseen ilman puhekumppania täpötäyden huoneen toisella puolella?

Mitä teet, kun lapsesi urheiluvalmentaja kokoilee treenivälineitä harjoituksen jälkeen, eikä kukaan vanhemmista mene avuksi?

Mitä teet, kun iäkäs täti koettaa päästä korkean kinoksen yli kaupan edessä?

Bill Hybels antaa noihin tilanteisin yksinkertaisen vastauksen: ”Ota muutama askel. Mene lähelle. Aloita keskustelu tai auta käytännön asioissa.”

Bill Hybelsin perustelut neuvolleen ovat selkeät: ”Ihmiset olivat Jeesukselle ainoa tärkeä asia, ja ovat yhä edelleen. Siksi toisen ihmisten, lähimmäistemme tulisi olla myös meille tärkeitä.”

Bill Hybels on kirjoittanut tästä näkökulmasta kokonaisen kirjan. Sen nimi on osuvasti ”Vain muutama askel”.

Elävästi kirjoitetussa, erinomaisia esimerkkejä sisältävässä ja taitavasti opettavassa kirjassa on lukujen perässä yhteenvedot ja jopa harjoitustehtäviä. Niillä karisevat viimeisetkin unihiekat evankeliumin asialle syttyneen lukijan silmistä. Suosittelen lämpimästi!

1. painos

Suomentanut Merja Pitkänen

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2006

VOITTOHUUTO JA PK.  3.25e - TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä ITELLA:N hinnaston mukaan. ITELLA vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,25 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.10.2018 8:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.