Kuvaus

2 vanhaa cd levyä vuosilta 2006 ja 1999

vanhemmassa marginaalista kulumaa vähän

wikipedia - 

Blackmore's Night on renessanssihenkinen folk rock -yhtye, jonka perusti englantilainen kitaristi Ritchie Blackmore sen jälkeen, kun hän oli lopullisesti hajottanut vanhan hard rock -yhtyeensä Rainbow’n vuonna 1997.

Ritchie Blackmorella on ollut taipumus keskiaikaiseen kulttuuriin, joka on näkynyt muun muassa hänen vaatetuksessaan. Hänen kitarasooloissaan on ollut vaikutteita klassisesta musiikista. Vuonna 1997 Blackmore kasasi yhtyeen, jossa hän ilmaisi itseään erilaisella tyylillä kuin aiemmissa yhtyeissään.

»Akustinen musiikkini on paljon täsmällisempää, selvempää ja kurinalaisempaa kuin entiseni. Minun täytyi opetella uudestaan soittamaan, sillä akustisessa kitarassa ei ole feedbackiä tai sustainia kuten sähköisessä. Minulle akustinen on uusi ja tuore haaste.En voi piiloutua efektien taakse. Kaikki mitä kuulette tulee suoraan sydämestäni[1]»
(Richie Blackmore)

Blackmore’s Nightin vokalistiksi päätyi Candice Night, ja yhtyeen nimi kehitettiin kaksikon sukunimistä.

Yhtyeen ensimmäinen albumi Shadow of the Moon julkaistiin perustamisvuonna 1997. Albumi sai paljon huomiota, sillä Blackmoren musiikkityylin muuttaminen herätti mielenkiintoa faneissa ja yhtyeen muusikot olivat tunnettuja. Myöhemmin Blackmore's Night on kuitenkin koonnut melkein täysin oman kuulijakuntansa.

Blackmore's Night on esiintynyt Suomessa muutaman kerran.

hakusana, Blackmore's Night – The Village Lanterne.under a vioelet moon, cd levyt, rock, Ritchie Blackmore,hard rock,rock, heavy

auto, valk h ylin ltk

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 111 vrk 22 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14 € Sulkeutuu 111 vrk 22 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.