SIISTIT LEFFAT
Myydään DVD, Blu-ray, CD levyjä ja konsolipelejä.
Postituskuluni C5 kirjekuoressa ovat 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani.
HUOM! Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan.
NOUDOT YM. www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA: En havainnut levyssä jälkiä, että varmasti on ainakin tuon 10- arvioni.
*********************************************
TUOTETIEDOT: 
 [SUOMITEKSTIT - POHJOISMAINEN JULKAISU]

Another Earth - Toinen maailma (Blu-ray)

Draama vuodelta 2011 ohjaus Mike Cahill pääosissa William Mapother ja Brit Marling.

Tästä "erittäin tunteikkaasta...ja harvinaisen syvällisestä" (USA Today) elokuvasta tuli Sundancen elokuvajuhlien todellinen kävijäsensaatio, joka oli ?pakko nähdä?. Brit Marling ja William Mapother (TV-sarja Lost) ovat Rhoda ja John, kaksi ihmistä, joiden maailmat kohtaavat traagisen onnettomuuden seurauksena. Heidän intiimi tarinansa kerrotaan keskellä tapahtumia, kun ihmiskunta tekee hämmästyttävän löydön toisesta maapallosta - rinnakkaismaailmasta, joka tarjoaa provosoivia ja kiehtovia mahdollisuuksia. Tarkoittaako toinen 
maailma mahdollisuutta toiseen elämään? Toiseen kohtaloon? Toiseen minään? Toinen maailma on tieteiseikkailua parhaimmillaan ? tarjoillen tajunnanräjäyttävän yllätyslopun, jota et ikinä unohda.

Käsikirjoitus
Mike Cahill

Näyttelijät
William Mapother
Brit Marling
Jordan Baker
Flint Beverage
Robin Taylor
Joseph A Bove
Natalie Carter
Diane Ciesla
Jeff Clyburn
Bruce Colbert
Matthew-Lee Erlbach
Ari Gold
Jeffrey Goldenberg
Ana Kayne
Meggan Lennon

Kesto: 1 h 32 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

Lisämateriaali
» "The First Time I Saw Jupiter" by Fall On Your Sword Music Video
» Deleted scenes
» The Science Behind Another Earth
» Theatrical Trailer

K16

**********************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos kansissa on mielestäni normaalia enemmän kuluman jälkiä/tarran jälkiä ym. ja jos kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinnistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D21 (13122018)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,95 €
Sulkeutuu 105 vrk 16 h 13 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,95 € Sulkeutuu 105 vrk 16 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.