Kuvaus

Sodassa  on  ensinmäinen uhri  aina totuus!
==================================
Tämä Blu-Ray elokuva käsittelee Irak sotaa omasta turkkilaisesta näkökulmasta ja se on todellakin aivan erilainen, kuin mitä olen aikaisemmin nähnyt:
Turkkilainen elokuva heidän näkökulmastaan IRAK sodasta, he ovat vastaan luopiomaisesti taistelevia amerikkalaisia, jotka mm. kasaavat alastomia vankejaan kasaan ja naissotilas valokuvaa heidät, israelin lääkäri poistaa  haavoittuneilta vihollissotilailta elimiä ja myy niitä kovaan rahaan ulkomaille. Kurdit (joita on 20 milj. yhteensä)  sekaantuvat myös sotaan ja täysin korruptoitunut IRAK hallitus sekä amerikkalaisia palkkasotilaita "Blackwater?"  vai onko se nykyaikana Academy ?  kuvaavia murhaaja-sotureita.  Taatusti erilainen IRAK elokuva, kuin mitä Hollywood tekee, tämä on kuvattu Turkin näkökulmasta heidän "oman takapihan" tapahtumista.  Turkkilaiset sotilas-agentit ovat tässä elokuvassa todella ammattilaisia, suhtautuvat hyvin tasapuolisesti sodan kaikkiin osapuoliin ja minä ainakin  muutin  tämän elokuvan katsomisen jälkeen käsitystäni Turkista ja katson kunnioituksella  turkkilaisia sotilaita. kesto 123min, ääni turkki tai saksa, texti: vain saksa ja BLU-RAY laatua.  Saksassa kielletty alle 18 vuotiailta!

BR20JL512 Blu Ray, kohde on Hampurissa, Saksa. Ei suomalaista textiä 

Yhdistelen huutoja !

Hieman taustakuvaa TURKIN asemasta lähi-itään, minun omasta näkökulmasta:
Turkki katsoo olevansa oikeutettu puuttumaan liki jokaiseen ongelmaan Lähi-Idässä ja totta onkin, että maa on hallinnut näitä alueita historiallisesti täysin suvereenisesti ja heidän kontrollin alla Osmaanien valtakunta oli tilanne rauhallinen. Turkki vaatii vain takaisin omaa mahtiaan ja varmaan he tuntevat paremmin paikallisten ihmisten ajatusmaailman, kuin vaikka englantilaiset. Turkin alueella asuu myös kurdeja, kansa ilman isänmaata...heitä asuu kaiketi 20 miljoonaa ja osa Turkissa, Syyriassa, Irakissa jne... he vaativat palestiinalaisten kanssa oikeuksia omaan maahan, omaan kulttuuriin ja valittavat, että YK ei heitä noteeraa. 
Poliittisesti on Turkki se Lähi-Idän maa, jonka pitäisi saada alueen valta. Toisaalta juuri IRAN on se maa, joka nousee kohisten ja olisi eräs luonnollinen mahtimaa ja Iran ja Turkki tulevat olemaan ne kaksi kehitystä johtavaa Lähi-Idän maata. Mutta maapallon eräs suuri länsimaa haluaa ajaa politiikkaa, että Lähi-Itä olisi täynnä keskenään riiteleviä pieniä ja heikkoja valtioita, ajetaan takaa ns. Balkanin niemimaan taktiikkaa, hajoita ja hallitse. Se tarkoittaa aivan jatkuvaa riitaa ja sotaa alueella, jolloin ei normaali yhteiskunta kehitys pääse eteenpäin ja sota ja köyhyys, kurjuus ja kuolema tekee pakolaisia. 

Venäjä ei ota pakolaisia vastaan vaan sanoo, että ne kuuluvat NATO maiden ottaa vastaan. Turkki 50 miljoonaa asukasta ja IRAN  on asukkaita 80 miljoonaa. 

Turkki sota sotilas puolustuslaitos armeija army militaria military 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,80 €
Sulkeutuu 105 vrk 12 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,80 € Sulkeutuu 105 vrk 12 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.