SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen vain 2€ ja siihen saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Katso tarvittaessa lisätietojani: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Ostamalla kerralla yli 40€:lla, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisätyvät hintaan!

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

The Stanford Prison Experiment - Blu-ray

Trilleri  vuodelta 2015 ohjaus Kyle Patrick Alvarez pääosissa Billy Crudup ja Ezra Miller.

Mitä tapahtuu, kun yliopiston psykologinen koe menee järkyttävästi pieleen? Tässä pahamaineiseen tositarinaan perustuvassa jännittävässä psykologisessa trillerissä Billy Crudup esittää Stanfordin yliopiston professori Philip Zimbardoa, joka vuonna 1971 pani 24 vapaaehtoista opiskelijaa vankien ja vartijoiden rooleihin simuloidussa vankilassa tutkiakseen vankilajärjestelmässä esiintyvän väkivaltaisen käyttäytymisen taustoja. Tulokset hämmästyttivät maailmaa, sillä osallistujat muuttuivat keskiluokkaisista opiskelijoista vallasta humaltuneiksi sadisteiksi ja alistuviksi uhreiksi muutamassa päivässä. Kaksi palkintoa, joista toinen parhaasta käsikirjoituksesta, Sundancen elokuvajuhlilla voittanut, ja yhteistyössä tohtori Zimbardon kanssa luotu “The Stanford Prison Experiment” on kylmäävä ja jännittävä trilleri vallan synkästä puolesta ja vankeuden vaikutuksista.

Käsikirjoitus
Tim Talbott

Näyttelijät
Billy Crudup
Ezra Miller
Jesse Carere
Olivia Thirlby
Thomas Mann
Keir Gilchrist
Michael Angarano
Ki Hong Lee
Moises Arias
Tye Sheridan
Gaius Charles
Callan McAuliffe
James Wolk
Johnny Simmons
Nelsan Ellis

Tekstitys: Suomi, ruotsi ym.

Pohjoismainen julkaisu

K16

 

***********************************************************

D58

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 26 vrk 4 h 50 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 26 vrk 4 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.