Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomitekstein

 

Blue Bloods : Kausi 2 (6DVD) uusi mutta ei muoveissa

Blue Bloods on yhdysvaltalainen poliisisarja, joka sijoittuu New Yorkiin. Sen pääosassa on irlantilaistaustainen Reaganin perhe, jonka jäsenistä useimmat ovat tekemisissä lainvalvonnan kanssa, joko poliiseina tai asianajajina.

Francis "Frank" Reagan (Tom Selleck) on poliisipäällikkö. Hän on Vietnamin sodan veteraani ja palveli merijalkaväessä ennen ryhtymistään poliisiksi. Hänellä on kolme lasta: Danny, Erin, Jamie. Neljäs lapsi Joseph eli Joe oli rikosetsivä, joka kuoli virantoimituksessa.

Danny (Donnie Wahlberg) on rikosetsivä, jolla on taipumus hoitaa työtään ajoittain sääntöjä ja lakejakin rikkoen. Hän on myös sotaveteraani, Irakin sodasta. Erin (Bridget Moynahan) on apulaissyyttäjä. Jamie (Will Estes) on koulutukseltaan juristi mutta on käynyt myös poliisikoulun ja työskentelee järjestyspoliisina.

Henry Reagan (Len Cariou) on Frankin isä ja siis muiden päähenkilöiden isoisä. Hän on eläkkeellä oleva poliisipäällikkö, joka mielellään kommentoi poliisin tekemisiä ja neuvoo poikaansa ja lapsenlapsiaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 15 h 19 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 1 vrk 15 h 19 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.