Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Superkoira Boltin elämän jokainen päivä on täynnä vaaroja, seikkailua ja jännitystä - kunnes kuvaukset lopetetaan. Bolt on nimittäin suositun TV-sarjan tähti, mutta se itse luulee kaiken tapahtuvan oikeasti.

Kun Bolt karkaa Hollywoodin studiolta ja joutuu vahingossa New Yorkiin, alkaa sen siihenastisen elämän suurin seikkailu - matka halki todellisen maailman! Bolt pyrkii takaisin Hollywoodiin emäntänsä, Pennyn luo aseenaan vain kuvitellut supervoimansa. Hän saa matkakumppaneikseen kovia kokeneen mutta nokkelan Missu-kissan ja Raivo-nimisen kuplassa asuvan hamsterin, joka pitää television katsomisesta ja ihailee yli kaiken TV-sankari Boltia. Uusien ystäviensä avulla Bolt oppii, että oman elämänsä sankari voi olla ilman supervoimiakin.

Bolt on Disneyn 48. Klassikko ja jännittävä seikkailukomedia. Tämä julkaisu sisältää paljon mukavaa lisämateriaalia, mm. aivan uuden lyhytelokuvan, jossa seikkailee Raivo-hamsteri.

Kesto: 96min. Valmistusvuosi: 2008

Levy, muovikotelo ja pahvikotelo ovat hyvässä kunnossa.

Minulla on myynnissä muitakin lasten DVD-levyjä, joten jos huudat enemmän, yhdistelen postikulut mahdollisuuksien mukaan edullisimmaksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.7.2018 21:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.