Kuvaus

BOOGIE WOOGIE maalaa karun kuvan halujen, kunnian himon ja valtataistojen hallitsemasta kansainvälisestä taidemaailmasta, jossa raja menestymisen ja epäonnistumisen välillä on hyvin hieno. Art Spindlen, vaikutusvaltainen taidevälittäjä, saadessa vihiä korvaamattoman arvokkaasta maalauksesta hän käyttää kaikki temppunsa huijatakseen sen omistajia, rahatonta vanhaa pariskuntaa, myymään sen hänelle pilkkahintaan. Hänen assistentin vuotaessa tiedon vahingossa rakastajalleen, varakkaalle keräilijälle joka on juuri avaamassa taidegalleriaa, kaikki muuttuu monimutkaisemmaksi ja kilpailu maalauksesta alkaa.

Tarina seuraa myös taitelijoita ja taidekuraattoria, epätoivoista taistoa saada taiteenvälittäjien ja keräilijöiden mielenkiinto herätettyä. Ja osa heistä on valmiita taistelemaan läpi tulen ja jään saavuttaakseen päämääränsä. Heihin lukeutuu mm. lahjakas ja kunnianhimoinen videotaiteilija, joka tekee ?omakuvansa?, jossa hän käyttää armottomasti hyväkseen rakastajiaan, syvissä vesissä uiva hyvää tarkoittava kuraattorija ilkeä sihteeri.

Kun kaikki nämä ihmiskohtalot kietoutuvat yhteen, on tulos sekä pelottava että älytön. Mikään ei tule olemaan ennallaan?

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
tai
Sulkeutuu 95 vrk 2 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 95 vrk 2 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.