Tuote on myyty käyttäjälle asta00 hintaan 5 €

Kuvaus

"Rakkaus on luonnollinen olotilamme. Rakastunut ihminen elää avartuneessa tietoisuudentilassa, täynnä myönteisiä tunteita ja energiaa. Mutta rakastumiseen sekoittuu myös pelkoa, omistamisen halua, valtataistelua ja viestintävaikeuksia.

Tämän kirjan lähestymistapa on yksinkertaisuudessaan vallankumouksellinen: jos haluat löytää todellisen rakkauden, riisu kenkäsi, istu tyynylle ja ole tekemättä mitään.

Zen ja rakastumisen taito on erilainen parisuhdeopas, joka soveltaa zenin opetuksia ihmissuhteisiin. Se auttaa työstämään ihmissuhdeongelmien todellisia syitä: epävarmuutta, tiedostamattomia käyttäytymismalleja ja samastumista kielteisiin tunteisiin.

Kirjan jokainen luku rakentuu tietyn zenharjoituksen ympärille: hiljaa istuminen opettaa itsensä kohtaamista, toiminnasta pidättäytyminen luopumista ohjailuntarpeesta,"siivoamalla" puhdistamme elämämme lamauttavista muistoista ja painiskelemalla koanin kanssa opimme kohtaamaan ongelmat, joihin ei ole itsestäänselvää ratkaisua.

Tästä käytännönläheisestä oppaasta on hyötyä ja iloa zeniin tutustuville, siihen jo perehtyneille sekä kaikille niille, joita rakkaussuhteet askarruttavat.

Brenda Shoshanna on filosofian tohtori, psykologi, terapeutti, palkittu kirjailija sekä pitkäaikainen zen-mietiskelyn harjoittaja. Hän vetää seminaareja zenbuddhalaisuudesta, psykologiasta ja ihmissuhteista. Hän asuu New Yorkin lähistöllä." [TAKAKANSI]

 

Basam Books 2003, 1. painos. Pehmeäkantinen.

 

Hieman kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.8.2018 21:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.