Kuvaus

[0616]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

KUVANMUKAINEN  HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos BRITNEY SPEARS diggareille.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT MYYNTIIN KASSITOLKULLA VASTAAVAA KAMAA.
 

Britney & Lynne Spears: Syntymämerkki 

Vaatimattomissa oloissa kasvanut Holly käy koulua pienessä Biscayn kaupungissa. Neljätoistavuotiaana hän saa elämänsä tilaisuuden: suuri musiikkikoulu on hyväksynyt hänet kaikkien aikojen nuorimmaksi stipendiaatikseen.

Holly on haaveillut laulajanurasta kauan, mutta uuden koulun aloittaminen toisessa kaupungissa muuttaa kaiken. Uusien ystäviensä joukossa Holly hätkähtää häpeävänsä äitinsä Wandan kasvoja varjostavaa arpea, jota on aina kutsuttu syntymämerkiksi. Totuus sen synnystä voi erottaa heidät lopullisesti toisistaan.

Syntymämerkki eläytyy herkästi lahjakkaan, kasvun ja menestyksen ristipaineissa kamppailevan tytön maailmaan. Teoksen ovat yhdessä kirjoittaneet maailmantähti Britney Spears ja hänen äitinsä Lynne Spears.

1. painos

Suomentanut Ulla Selkälä

WS Bookwell Oy - Juva 2001

 

VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

1,95 €
Sulkeutuu 114 vrk 3 h 55 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,95 € Sulkeutuu 114 vrk 3 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.