Kuvaus

[0816]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos Brooke Shields / Psykologia & Synnytyksen jälkeisen masennuksen tietouden diggareille.

 

Brooke Shields: Tuli sade rankka

Miten selvisin synnytyksen jälkeisestä masennuksesta

Äitiyteen liitetään pohjaton, uhrautuva rakkaus. Entä jos vastasyntynyt ei herätä onnea tai rakkautta, vaan väsymystä, inhoa tai suoranaista vihaa? Näyttelijä Brooke Shields, 40, kertoo kirjassaan ”Tuli sade rankka” raskauden jälkeisestä masennuksesta.

Tunnetun näyttelijän selviytymistarina antaa toivoa masennuksesta kärsiville äideille ja heidän läheisilleen.

Kun Brooke Shields toivotti hartaasti odotetun tyttärensä tervetulleeksi maailmaan, tapahtui jotain aivan yllättävää: häneen iski lamauttava masennus. ”Aluksi kuvittelin tunteideni johtuvan pelkästä väsymyksestä, mutta niiden myötä tuli hirvittävä paniikki, jollaista en ollut koskaan ennen kokenut. Rowan itki itkemistään, ja aloin pelätä hetkeä, jolloin Chris toisi hänet taas luokseni.”

Shields kertoo nyt ensimmäisen kerran rankoista kokemuksistaan: lapsen saamisen vaikeudesta, tuskallisista hedelmöityshoidoista, onnellisesta mutta työkiireiden täyttämästä odotuksesta, terveen lapsen syntymästä ja sitä seuranneesta syvästä masennuksesta. Masennuksesta toipuakseen Shields tarvitsi sekä keskusteluterapiaa, lääkitystä ja aikaa että läheisten tukea.

1. painos

Suomentanut: Leena Nivala

Otavan Kirjapaino Oy Keuruu 2006

VOITTOHUUTO ja PK.  1,80e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 20 vrk 9 h 34 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 20 vrk 9 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.