Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus


Kersantti Matt Baker ja hänen laskuvarjojoukoista koostunut ryhmänsä (101st Airborne paratroopers) hajautuivat ympäri ranskalaista maaseutua Normandian maihinnousua edeltäneen, kuuluisan laskuvarjojoukkojen pudotuksen yhteydessä. Pelin tarinan edetessä pelaajan (kersantti Baker) täytyy valita tehtävän onnistumisen ja miehiensä - hänen aseveljiensä - henkien välillä. Brothers in Arms on ainoa ensimmäisen persoonan taktinen räiskintä, joka sijoittuu Toiseen Maailmansotaan. Intuitiivinen ja helppokäyttöinen ryhmäohjaus vetoaa sekä hardcore-pelaajiin, että tavalliseen pelikansaan. Pelissä on yli 20 aitoa sotilashahmoa, joilla jokaisella on selvästi omanlaisensa persoonallisuus, ulkonäkö ja tyyli. Mullistavan tekoälyn ansiosta liittoutuneet ja viholliset käyttävät käytännössä vakiintuneita toimintamalleja vihollisiaan kohdatessaan. Historiallisesti tarkat ja yksityiskohtaiset taistelukentät, tapahtumat ja varusteet on luotu uudelleen aidon sotamateriaalin pohjalta. Innovatiivinen moninpeli päästää pelaajat komentamaan tekoälyllä varustettuja kolmen miehen tiimejä älyä ja taitoa vaativissa taisteluissa suorittaessaan jännittäviä tehtäväkohteita.


LAITTEISTOSUOSITUS    P IV 2.5 Ghz -prosessori. 1 Gt RAM-muistia. 64 Mt videokortti (3d): GEFORCE 3 tai uudempi (varjostus-, Direct X 9.0c -tuki). Windows®- ja Direct X 9.0c -yhteensopiva äänikortti. 128 Ktps LAN- moninpeliä varten.
LAITTEISTOVAATIMUS    Windows 2000/XP ainoastaan. P3 1 Ghz prosessori. 512 Mt RAM. 5 Gt kiintolevytilaa. 32 Mt:n videokortti (3d): GeForce 3 tai uudempi, ATI Radeon 8500 tai uudempi (varjostus-, Direct X 9.0c -tuki jne.). Huom! GeForce 4MX ei toimi tämän pelin kanssa, koska 4MX ei tue varjostusta. Direct X 9.0c (sisältyy). 16-bittinen Direct X 9.0c -yhteensopiva ja Dolby Digital audio-ääntä tukeva äänikortti. 4xDVD-Rom. Näppäimistö, hiiri (ainoastaan). Moninpeli modeemin kautta tai LAN (64 ktps).
ARVOSTELUJA    9.4 / 10 9.3 / 10

Kansien kunto: Uudenveroinen
Levyn kunto: Uudenveroinen
Tuotenumero: PC00102

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.8.2017 11:21

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.