Kuvaus

Maineikkaiden Tim Schaferin ja Double Fine Productionsin uusi mestariteos on Brütal Legend, peli joka tarjoaa tiukkaa taistelua, rempseää kuvastoa, hykerryttävää kerrontaa ja silkkaa naamansulatusta. Hevi ei kuole koskaan!

Brutal Legendin päähahmo on Eddie Riggs, kaikkien roudarien ässä. Eddie rakastaa hot-rod -autoja, muistaa valokuvantarkasti jokaisen julkaistun hevilevyn kannen ja sanat ja on aina tuntenut olonsa vähän ulkopuoliseksi. Eddie olisi halunnut syntyä aiemmin, siihen vanhaan hyvään aikaan, kun musiikki oli vielä aitoa.

Eräänä iltana lavalla sattunut onnettomuus kumauttaa Eddieltä tajun kankaalle. Muinainen taika tempaa Eddien uuteen, oudolla tavalla tuttuun maailmaan. Hevi-ikonografian kyllästämää maailmaa hallitsee paha Doviculus demoniarmeijoineen, ja ihmisten harvat rivit on alistettu orjiksi. Ihmisillä on vastarintaliike, jota johtaa Lars Halford rinnallaan sisarensa Lita sekä salaperäinen Ophelia. Vastarintaliike tarvitsee kuitenkin jonkun, joka yhdistää rivit, organisoi joukot ja johtaa ne taisteluun; vastarintaliike tarvitsee roudarin.

  • Perinteikästä actionia ja jykevää rock-asennetta yhdistelevä toimintaseikkailu, jossa viholliset niistetään niin teräasein kuin kitarasooloilla
  • Huumoria ja äijähenkeä uhkuva tarina, jonka ääninä kuullaan mm. Jack Black, Rob Halford (Judas Priest), Lemmy Kilmister (Motörhead), Lita Ford ja Ozzy Osbourne
  • Tajunnanräjäyttävä soundtrack täynnä hienoimpia koskaan levytettyjä rock- ja metallikappaleita.

Kotelon kunto: Erittäin hyvä
Manuaalin kunto: Erittäin hyvä
Levyn kunto: Erittäin hyvä
Tuotenumero: XB34C

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 21 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,75 € Sulkeutuu 104 vrk 21 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.