Tuote on myyty käyttäjälle Hapelo hintaan 178,52 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (15kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! BSA Meteor .177cal(4,5mm) ILMAKIVÄÄRI KIIKARITÄHTÄIMELLÄ, TOIMIVA LAATUPELI!!! UPEA LUPAVAPAA, MIELENKIINTOINEN HIEMAN VANHEMPI BSA:n MALLI, TYYLIKÄS MUOTOILU ja HIENOT YKSITYISKOHDAT!!! Aseen kokonaispituus on noin 105cm ja paino ca. 2,8kg. Tässä käytettävä ilmakiväärin luoti on .177cal. (4,5mm). Englantilainen laatukivääri, ei mikään kiinalainen pyssy. Kunto hyvä kuvien mukainen, joitain naarmuja puu- ja metalliosissa. Hieno ase käyttöön tai keräilyyn. Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.                 

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Lähetyskulu kotimaassa(Suomi) MATKAHUOLTO (M-Huutopaketti) 6,95eur, jossa vastaanottajan saapumisilmoitus tulee tekstiviestillä. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu, myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
178,52 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.8.2018 22:45
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
13.8. klo 16:56

Ja kivoja kokovaippa patejakin saa...

https://www.sissos.fi/ilma-ase-tarvikkeet/tuote/h-n-excite-coppa-spitz-4-5mm-500-ras/4047058001234/

13.8. klo 20:50

Sissos-verkkokaupan varsinaisessa myymälässäkin Raumalla on tullut muutaman kerran poikettua, mielenkiintoinen kauppa.

12.8. klo 11:17

Kaverin kanssa vertailtiin juttujen perusteella mikä on tehokkain ja menee testeissä syvimmälle puulankkuun. Päädyimme BSA meteoriin ja pyssy oli tosiaan niin tehokas että se potkaisi aluksi melkoisesti ammuttaessa. Tähtäin hieman hankala mutta laatupeli.

12.8. klo 23:29

Terve! Kiitokset mielenkiintoisesta viestistä.

10.8. klo 19:56

Itsellä oli nuoruudessa juuri samanlainen kivääri kiikaritähtäimellä. Sillä opin ampumaan ja armeijassa pääsinkin tarkkuusammuntaryhmään. Hyvä peli.

10.8. klo 22:45

Tervehdys! Kiitokset mukavasta viestistä, kokemuksen kera.