Kuvaus

40 kappaletta C-kasetteja. Kaikki näkyvät kuvissa. Mukana mm. Ugly Kid Joe, Meat Loaf, Girlschool, Nazareth, Living Colour, Jackyl. Lynch Mob, Lynyrd Skynyrd, Ted Nugent, Molly Hatchet, Gringos Locos, Status Quo, Stryper, White Lion, Great White...

C-kasettikokoelma myyntiin. Surin osa kokoelmasta on tullut uusina eli alkuperäinen omistaja myy. Merkittävin osa n. 1985-1992 väliseltä ajalta on silloisen Fazer-musiikin kuukauden levyinä tulleita; erityisesti nuo glam/hard rock/boogie-kasetit.

Kasetteja ei ole kuunneltu vuosiin, mutta on säilytetty lämpimässä sisätiloissa. Koska ovat tulleet uusina, sanoisin että kuuntelukerrat on jokaisella alle 10 kertaa, joitain ei ole kuunneltu kuin kerran.

Koska määrä on valtaisa, en pysty tarkistamaan kaikkia edes päälle, osa on uudenveroisessa kunnossa, mutta myös kulumaa saattaa esiintyä. Nauhavikaiset olen heittänyt pois, joten niitä ei pitäisi olla.

Myytävien tuotteiden runsaasta määrästä sekä yhtenäisestä sulkeutumisajankohdasta johtuen varaudu viiveeseen kaikenlaisen kommunikoinnin kanssa, kuin myös lähettämisen. Älä huuda kohteitani, jos odottaminen on vieras toimintamalli!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
60 €
Sulkeutuu 6 vrk 13 h 4 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 60 € Sulkeutuu 6 vrk 13 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.