Kuvaus

Kovakantinen kansipaperilla.
832 sivua ja noin 7 senttiä paksu.

C. S. Lewis: Narnia - Kaikki tarinat (The Chronicles of Narnia)
5.painos. Otava 2005

Fantasiakirjallisuuden klassikkoteos tyylikkäänä yhteisniteenä

Narnian mielikuvitusmaailma houkuttelee taikapiiriinsä kaikenikäiset lukijat. Aikuisille suunnattu, kuvittamaton lukupaketti sisältää Narnian kaikki seitsemän tarinaa siinä kronologisessa­ järjestyksessä, jossa kirjailija itse halusi ne luettavan: Taikurin sisarenpoika, Velho ja leijona, Hevonen ja poika, Prinssi Kaspian, Kaspianin matka maailman ääriin, Hopeinen tuoli ja Narnian viimeinen taistelu.

Cambridgen yliopiston professori C. S. Lewis (1898-1963) peri kiinnostuksen satuihin ja myytteihin irlantilaiselta latenhoitajaltaan. Kun poikamiehen luo toisen maailmansodan aikana evakuoitiin neljä lasta, Lewis alkoi kirjoittaa tarinaa, josta muotoutui vuonna 1950 ilmestynyt Velho ja leijona. Sarjan päätösosa Narnian viimeinen taistelu sai Carnegie­-palkinnon 1956. Narnia-kirjoja on myyty yli 85 miljoonaa ja Suomessakin yli 170 000 kappaletta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 80 vrk 22 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 80 vrk 22 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
13.9. klo 22:29

Hei! Onkos kirjassa merkintöjä tai vaurioita?

13.9. klo 22:40

Ei merkintöjä, eikä varsinaisia vaurioita. Sen verta pientä jälkeä kansissa että voi todeta kirjan olevan käytetty, eikä suoraan kaupan hyllystä. -> Hyväkuntoinen.