Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Call of Duty: Infinite Warfare sisältää kolme ainutlaatuista pelitilaa: kampanja, moninpeli ja Zombies. 

Kampanja on paluu pelisarjan sotaisille juurille, ja se tarjoaa urhean taistelun eloonjäämisestä. Näin monipuolista ja kiehtovaa tarinaa ei ole Call of Duty -peleissä aiemmin nähty. Pelaajat pääsevät kokemaan klassisen suursodan tarinan, joka sijoittuu realistiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunnan konflikti on levinnyt koko aurinkokuntaan. 

Moninpelissä nähdään suosittuja elementtejä, kuten ketjupohjainen liikkumisjärjestelmä, sekä runsaasti uusia innovaatioita, jotka takaavat yhden kaikkien aikojen syvällisimmistä ja kiehtovimmista verkkopelikokemuksista. 

Uusi Zombies-pelitila tarjoaa yhteistyöpelin ystäville omaperäisen ja ainutlaatuisen kokemuksen sekä vauhdikkaan tarinan, joka ei jätä kylmäksi. 

Pelissä nähdään upeita, ennennäkemättömiä ympäristöjä monilla eri planeetoilla, uusia aseita ja täysin uusia pelaajakykyjä.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered 

Yksi kaikkien aikojen kehutuimmista peleistä Call of Duty: Modern Warfare on palannut uudelle sukupolvelle teräväpiirtolaadussa – pelissä on päivitetyt tekstuurit, fysiikkapohjainen mallinnus, HDR-valaistus ja monia muita uudistuksia. Koe ikoninen kampanja uudelleen ja kierrä ympäri maailmaa kapteeni Pricen, Gazin ja Soapin kanssa. Suorita kuuluisia tehtäviä kuten All Ghillied Up, Mile High Club ja Crew Expendable. Yhdistä voimasi ystäviesi kanssa Call of Duty -pelien rajoja rikkoneessa verkkopelissä, joka esitteli esimerkiksi killstreakit, kokemuspisteet ja Prestige-ominaisuudet, ja koe klassiset, mukautettavat moninpelitilat.

Tarkemmat laitevaaatimukset ja mahdolliset lisäosat löydät tästä linkistä.

Huom! Kyseessä on latauskoodi, ei fyysinen tuote. Maksamisen jälkeen pelin lataukseen oikeuttava koodi lähetetään sinulle sähköpostitse, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ei toimituskuluja!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

13,95 € / kpl
Ilmoitus on sulkeutunut 17.8.2017 14:19

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.