Kuvaus

Kuvien Blu-ray -boksi suomeksi tekstitettynä

 

Fjällbackan murhat (Blu-ray) uusi ja muoveissa

Camilla Läckbergin menestyskirjojen hahmoihin perustuva elokuvasarja, joka sijoittuu Ruotsin länsirannikolle pieneen Fjällbackaan.

Sisältää seuraavat elokuvat:

Perillinen / Tyskungen

Menestyneen kirjailijan Erica Falckin vanhemmat menehtyvät rajussa auto-onnettomuudessa. Muutaman kuukauden päästä Ericaan ottaa yhteyttä mies, joka väittää olevansa naisen velipuoli äidin puolelta. Erica ei usko miestä ja pyytää tätä poistumaan. 

Mies löytyy muutaman päivän päästä murhattuna, jolloin Erica alkaa tutkia äitinsä tavaroita. Hän huomaa heti, että äidin menneisyydessä oli synkkiä salaisuuksia. Joku tai jotkut haluavat pitää ne edelleen salassa. Erica sotkeutuu yhä syvemmälle salaisuuksien ja äkkikuoleman verkkoon.

_____________________________________

Meri antaa, meri ottaa / Havet ger, havet tar

Erica löytää fjällbackalaisen valokuvaajan Stiggen murhattuna studiostaan eikä voi olla kiinnostumatta tutkinnasta. Patrik ja hänen työtoverinsa Fjällbackan poliisilaitoksella ryhtyvät nopeasti tutkimaan murhaa. Erica on kuitenkin poliisin tutkimuksia edellä. Hän löytää tapahtumaketjun, johon liittyvät rakkaus, kiristys ja murha. 

_____________________________________

Rannikkovartija / Strandridaren

Nuori rannikkovartija Jessica löytää kaksi syvänmerensukeltajaa kuolleena myrskyn jälkeen. Pian sen jälkeen Kungshamnin laivamuseon johtaja löytyy murhattuna. Erica alkaa tutkia erikoista tilannetta ja huomaa, että kuolemat liittyvät vuonna 1820 valmistuneeseen hylkyyn. Mikä salaisuus upposi merenpohjaan, kun alus haaksirikkoutui sinä kaukaisena yönä? 

_____________________________________

Valon kuningatar / Ljusets drottning

Itkevä nainen valkoisessa Lucia-mekossaan juoksee jään yli. Hän heittäytyy tummaan veteen ja katoaa. On 13. joulukuuta, ja moni Fjällbackan asukas menee kirkkoon juhlimaan Lucian päivää. Lucia on kuitenkin kadonnut. Erica ei voi hillitä itseään ja alkaa tutkia, mitä on käynyt. Menneisyys saa tulevaisuuden kiinni samaan aikaan kun Erica törmää hirveään rakkaussuhteeseen ja mieheen, joka haluaa kostaa.

_____________________________________

Kadonnut ystävä / Vänner för livet

Erica näki 13-vuotiaana, kuinka hänen paras ystävänsä Peter nousi bussiin ja katosi Erican elämästä tyystin. Sisimmässään Erica ei ole halunnut unohtaa Peterin katoamista. Hän alkaa kirjoittaa uutta tarinaa ja tutkii tapahtumia, jotka johtivat Peterin katoamiseen. Erica ei olisi voinut aavistaakaan, mitä synkkiä salaisuuksia hän löytääkään, ja nyt ne uhkaavat hänen ja muidenkin elämää.

_____________________________________

Kuolema saapuu Fjällbackaan / I betraktarens öga

Erican sisko Anna tulee käymään, kun Fjällbackan linnassa kuvataan antiikkiohjelman jaksoa. Ohjelman valmistelujen aikana Anna löytää ystävänsä tajuttomana lukitusta autosta. Seuraavana päivänä linnasta löytyy murhattu mies. Miehen mukana ollut taulu, jonka hän aikoi esitellä ohjelmassa, löytyy Annan tavaroiden joukosta. Yhtäkkiä Erican siskoa epäillään murhasta, ja Erica tekee kaikkensa todistaakseen siskonsa syyttömyyden. 

_____________________________________

Pääosassa: Claudia Galli

Valmistusvuosi: 2013

Kesto: 1 h 45 min / 1 h 29 min / 1 h 29 min / 1 h 29 min / 1 h 30 min / 1 h 29 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 6 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

39,90 € Sulkeutuu 6 vrk 6 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.