Kuvaus

Otsikossa mainittu setti. Kirja kaupanpäälle.

Näppärä ja halpa järjestelmäkamera aloittelijalle ja miksei kokeneellekin kuvaajalle ihan yhtä hyvin. Ei kannata mennä kennon pikselimäärien lumoihin, vaikkapa 10 ja 12mpix on erinomainen määrä, vanhemmat ja siten myös edullisemmat objektiivit toimivat parhaiten tämän kokoisilla kennoilla, joihin ne on suunniteltukin. Saa helpommin tärähtämättömiä kuvia.  Suurista pikselimääristä alkaa tulla etua mm. kuvatessa kaukaisia kohteita ja zoomaamalla kohdetta lähemmäksi vielä rajaamalla. Tai jos tarvetta tulostaa suurikokoisia kuvia. Tällä pääsee kuitenkin hyvin alkuun järjestelmäkameran saloihin.

Tuolla mahdollista ottaa laadukkaita kuvia, objektiivi on valovoimainen ja terävä, kuuluisa "nifty fifty ".

Mukaan tulee itse kamerarunko, objektiivi, linssin suojus, kantohihna, tallennuskortti, usb-kaapeli, akku ja akkulaturi. Akku ei ole enää alkuperäinen, vaan tarvikeakku.

Kamera on täysin toimiva ja hyvässä kunnossa, myös salamalaite toimii.Pienenä kosmeettisena vikana on näytössä näkyvät kaksi pystysuoraa raitaa, joilla ei käytännössä ole vaikutusta mihinkään, ne näkyvät vaan näytöllä. ( Katso kuva )

Tällä kameralla on otettu poikkeuksellisen vähän kuvia, vain 2750 kuvaa, joka on järjestelmäkameralle todella vähän! Asia tarkistettu shutter counter -ohjelmalla.

Sähköisenä on ladattavissa Canonin sivuilta tähän suomenkielinen käyttöopas.  Myös muuta tähän sopivaa ohjelmistoa ladattavissa ko. tukisivustolta.

Canon EOS 450D on japanilaisyhtiö Canonin aktiivisille valokuvausharrastajille suunnattu digitaalinen järjestelmäkamera. Kamera tunnetaan Pohjois-Amerikassa nimellä EOS Digital Rebel XSi ja Japanissa nimellä EOS Kiss X2. Se julkistettiin 23.1.2008 ja tuli Euroopassa saataville huhtikuussa 2008.

Kamera on Canon EOS 400D -järjestelmäkameran seuraaja. Merkittäviä eroja edeltäjään verrattuna ovat suurempi nestekidenäyttö elävällä etsinkuvalla, DIGIC III -prosessori, siirtyminen Compact Flashistä SD- ja SDHC-muistikortteihin, pienempi paino sekä kennon korkeampi erottelukyky.

Ominaisuuksia:

  • 12,2 megapikselin CMOS-kenno
  • Yhdysrakenteinen puhdistusjärjestelmä
  • 3,0 tuuman nestekidenäyttö
  • 9 pisteen automaattitarkennus
  • Kuvatyylit
  • DIGIC III -prosessori
  • Digital Photo Professional -ohjelmisto RAW-kuvien käsittelyyn
  • Yhteensopiva EF- ja EF-S-sarjan objektiivien ja EX Speedlite -salamalaitteiden kanssa
  • suomenkieliset käyttövalikot

Rungon tarkat tekniset tiedot: https://www.canon.fi/support/consumer_products/products/cameras/digital_slr/eos_450d.html?type=specifications

 

Canon EF 50mm f/1.8 II
 

Suosittu Canon EF 50 mm f/1.8 II on kevyt (vain 130g) ja kompakti normaaliobjektiivi erittäin terävällä kuvalla sekä suurella valovoimalla. Suuren valovoiman ansiosta syväterävyys voidaan rajata todella lyhyeksi täydellä aukolla ja epäterävät alueet ovat kauniin pehmeitä pyöreän himmenninaukon ansiosta.Gaussian-tyyppinen optinen rakenne takaa kauttaaltaan terävät ja erinomaisen kontrastiset kuvat. EF 50 mm f/1.8 II objektiivissa käytetty Super Spectra -linssipinnoite auttaa vähentämään haamukuvia sekä heijastumia.Sopii sekä pieni- että täyskennoisiin Canon-runkoihin.

 Ominaisuudet
Suurin aukko: f/1.8
Pienin aukko: f/22
Kuvakulma: 46°
Objektiivin rakenne (linssielementtejä/ryhmiä): 6/5
Himmenninlevyjä: 5
Lähin tarkennusetäisyys: 45cm
Suurennuskerroin: 0.15x
Automaattitarkennus: MM
Suodinkierre: 52mm
Mitat (H x P): 68,2 x 41 cm
Paino: 130g

 

Pelkästään tuosta objektiivista näkee eri kauppapaikoissa 65-80€ pyyntejä ;-)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

90 €
Sulkeutuu 7 vrk 15 h 38 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

90 € Sulkeutuu 7 vrk 15 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.