Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Todella hieno kosketusnäytöllinen värilasermonitoimilaite kaupan. Värikopiokone, tulostin, faksi, nitoja jne. Mukana tulee kuvissa näkyvät paperit ja tarvikkeet.

"Älykkään iR-ADV C5235i -mallin tulostusnopeus on 35 mustavalko- ja 30 värisivua minuutissa, ja sillä voidaan tulostaa jopa 256 g/m²:n painoisille materiaaleille. Laitteen enimmäispaperikapasiteetti on 5 000 arkkia. Yhden pyyhkäisyn skanneri lukee kaksipuolisetkin asiakirjat automaattisesti 120 mallisivun minuuttinopeudella ja muuntaa ne erilaisiin digitaalisiin tiedostomuotoihin, kuten Office Open XML PPT ja Office Open XML Word.

iR-ADV C5235i tulostaa terävää tekstiä ja selkeitä kuvia 1 200 x 1 200 dpi:n tarkkuudella. pQ-väriaineen ansiosta väritasapaino ja kuvanlaatu ovat erinomaiset. Viimeistelytoimintojen ja Canonin iW Desktop -ohjelman ansiosta ammattimaisten nidottujen tai rei'itettyjen asiakirjojen luominen on helpompaa kuin koskaan. Vaikuttavia ja yksilöllisiä myyntiesityksiä, raportteja ja esitteitä on helppo luoda kätevän vedä ja pudota -toiminnon avulla. Lisävarusteena saatava Fiery-pohjainen imagePASS-B2-ohjain nostaa laitteen tehokkuuden ja värintoiston uudelle tasolle."

Perusteelliset tiedot laitteesta: https://www.canon.fi/for_work/products/office_print_copy_solutions/office_colour_printers/ir_adv_c5235i/specification.html
Saa käydä katsomassa ja kokeilemassa. Saa myös soittaa 040 572 4351.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
900 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.11.2021 19:35
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.