Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Canon PowerShot S1 IS -digikamera
Kamera QuickLook

Aloittelijoille ja kokeneille
Erittäin vähän käytetty.

Tuotteen käyttö

Perhe / Matkailu / Erikoistapahtumat
Digicam-suunnittelu

Point-and-Shoot tai Manuaalinen hallinta
Kuvanlaatu
Hyvä, 3,2 megapikselin CCD
Tulostuskoot
4x6, 5x7, 8x10 tuumaa
Saatavuus
Huhtikuu 2004
Suositushinta
(Johdannossa)
499 dollariaJohdanto
Tarkista linkit
Yleiskatsaus

Nirso
Yksityiskohdat
design
leikkaus

Suositeltavat lisävarusteet
Testaa kuvia
Tekniset tiedot

Johtopäätös
Canon PowerShot S1 IS on uusin pitkä sarja korkealaatuisia digikamaneja Canonilta. Canon U.S.A. on pitkään ollut vahva kilpailija elokuva- ja digitaalikameramarkkinoilla, joka on tunnettu korkealaatuisesta optiikastaan, teknisistä innovaatioistaan ??ja aggressiivisesta tuotekehityksestään. 3,2 megapikselin PowerShot S1 IS seuraa kolmen vuoden aikaisemmin hyvin vastaan ??otetun mallin jalanjälkiä parantamalla 2,6 megapikselin PowerShot Pro90 IS: ää monin tavoin.

Canon PowerShot Pro90 IS oli tunnettu siitä, että se käytti optisesti vakautettua zoom-objektiivia, jonka tehollinen polttoväli on 37-370 mm, yhdistettynä 3,3 megapikselin kuvakennoon. Ensi silmäyksellä PowerShot S1 IS saattaa näyttää samanlaiselta, siinä on 10x optisesti vakautettu zoom-objektiivi ja 3,3 megapikselin kuvakenno. Tarkasteltaessa teknisiä tietoja hieman tarkemmin, olet kuitenkin heti hämmästynyt siitä, mitä eroa kolme vuotta voi tehdä! S1 IS on huomattavasti edeltäjäänsä pienempi ja hieman yli puolet painosta. Sen linssi on kirkkaampi teleobjektiivissa ja tarkkuus on korkeampi (Pro90: n anturi peittää rajoitetun tehollisen tarkkuuden 2,6 megapikseliin verrattuna 3,2 megapikseliin S1 IS: ssä). Kaiken kaikkiaan kamera on monipuolisempi ominaisuuksiltaan, ja silti se maksaa valtavasti 60% vähemmän kuin Pro90 IS.

PowerShot S1 IS tarjoaa monenlaisia ??käyttäjiä vaihtelevalla valotustasolla. Kokeneet ampujat arvostavat Manuaalinen-, Aukon prioriteetti- ja Suljin-prioriteettitiloja, kun taas aloittelijat pitävät Automaattinen-, Ohjelmoitava valotus- ja Valotusohjelma-tiloja hyödyllisinä. Täyden valikoiman luovia tehosteita, 10-kertaisen zoomauksen Canon-optiikan ja optisen kuvanvakautuksen vetovoima - ominaisuus, joka löytyy vain harvoista digitaalikameroista, joista suurin osa on kalliimpia - S1 IS näkyy näkyvästi Valokuvaajat etsivät pitkää zoomauskameraa. Lue lisätietoja.Kameran yleiskatsaus

Canon PowerShot S1 IS: ssä on uusi runkorakenne, mutta se jakaa tutun ulkonäön ja tunnelman muulle PowerShot-linjalle, samoin kuin monet samat valotusvaihtoehdot ja -ominaisuudet. PowerShot S1 IS, jonka mitat ovat 111 x 78 x 66,1 millimetriä (4,4 x 3,1 x 2,6 tuumaa) (383 grammaa), painaa noin 17,0 unssia (CompactFlash-muistikortilla), PowerShot S1 IS on tällä hetkellä pienin pitkällä zoomilla vakautettu digikamera markkinoida. Tämä ei kuitenkaan ole kamera, jonka lasket paitataskuun - se saattaa kuitenkin sopia suurempiin takkitaskuihin, mutta todennäköisesti käytät kameraa kaulasi ympärillä mukana toimitetulla kaulahihnalla. S1 IS: ssä on sisäänvedettävä linssi, joka pitää koon minimissä, kun kamera kytketään pois päältä, ja se on suojattu irrotettavalla muovisella linssinsuojuksella (kiinnitetyllä hihnalla, jotta se ei vahingoitu vahingossa), joka sopii hyvin (hieman liian tiiviisti, IMHO ) objektiivin kotelon yli. Kuvat otetaan CCD-kennolla, jonka tarkkuus on 3,2 megapikseliä, enimmäistarkkuus on 2048 x 1536 pikseliä - riittää tulostamiseen 8x10 tuumaan erittäin yksityiskohtaisesti. (Saatavilla on myös pienempi tarkkuus, mukaan lukien sähköpostiystävällinen koko.)

5,8–58 mm: n linssillä varustettu S1 IS tarjoaa vaikuttavan 10x optisen zoomausalueen, joka vastaa 38–380 mm: n linssiä 35 mm: n kamerassa. Yhtä vaikuttava, suurin aukko vaihtelee välillä f / 2,8 - f / 3,1 zoomausasetuksesta riippuen, ja se voidaan säätää manuaalisesti tai automaattisesti vähintään f / 8.0: een. (Tämä on epätavallisen "nopea" linssi niin pitkälle zoomaukselle.)

Kuvanvakautus
Linssi tarjoaa optisen kuvanvakautustoiminnon, joka toimii siirtämällä objektiivin takaosassa olevaa kuvanvakainmoduulia tärinän tai kameran liikkeen estämiseksi. Tämä ominaisuus ja objektiivin erinomainen zoomausalue ovat kaksi suurinta syytä harkita kameran ostamista, mikä on erityisen hyödyllistä zoomin teleobjektiivissa, jossa jopa pieni kameran liike tarkoittaa kameran merkittävää tärinää. Esimerkiksi luonnonvalokuvaajat nauttivat mahdollisuudesta pysyä pitkiä matkoja poissa kohteistaan, jotta he eivät häiritse heitä, mutta saavat silti tiukasti kehystetyt, terävät, epäterävät kuvat. (Vaikka minulla ei ole mitään tapaa todellakin mitata kuinka hyvä tai huono kameran kuvanvakautusominaisuus on, minun on sanottava, että S1 IS: n IS-järjestelmä näyttää olevan epätavallisen tehokas. Se todella vaikuttaa! näet eron, mitä sillä on, nauhoitin kaksi lyhyttä elokuvaleikettä, joista toinen oli sammutettu, toinen päällä. Tämä on melko epätieteellinen testi, koska pidin vain kameraa kädessäsi objektiivin ollessa maksimi

mukana 128mb muistikortti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

30 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.8.2022 21:19
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.