Kuvaus

Caprinon Ihmeelliset Seikkailut 2  -  DVD

Tässä DVD-julkaisussa nähtävät elokuvat on digitaalisesti restauroitu. Koskaan ennen niitä ei ole nähty kuvanlaadultaan yhtä terävinä, vakaina ja värikkäinä! Elokuvien jokainen kohtauus on mukautetty nykyiseen laajakuvaformaattiin, ja osa niistä on manuaalisesti ja taiteellisesti laajennettu, jottei kuvainformaatiota jäisi puuttumaan.

Myös elokuvien ääni on läpikäynyt perusteellisen muutoksen. Elokuvat voi nyt ensimmäistä kertaa kuulla stereona ja Dolby Digital 5.1 -versioina.

Karius ja Baktus seikkailevat Jeren hampaissa ja taistelevat hammasharjaa vastaan. Elokuva perustuu Thorbjørn Egnersin tarinaan.

Rohkea ja hyväsydäminen Pikku-Ville viuluineen raataa kolme vuotta kolmen kolikon vuoksi, ja antaa ne säälistä maankiertäjille aina tavatessaan heitä. Mutta hyväsydämisyys palkitaan.

Näiden tunnettujen ja rakastettujen tarinoiden lisäksi tässä julkaisussa on mukana myös 15-minuuttinen nukke-elokuva Koiran elämää vuodelta 1958. Elokuva kertoo Passoppista, tarinoita kertovasta trubaduurista, joka rakastaa hölynpölyä ja turhuuksia, sekä hänen tyttöystävästään Bellasta, joka on viisas ja järkevä. Passopp haluaisi tuhlata kaiken tienaamansa, mutta Bella saa hänet toisiin aatoksiin, ja hän saa työtä puuseppänä.

Levyllä on myös Ivo Caprinon ensimmäinen kokeellinen nukke-elokuva Tim ja Tøffe. Se on hauska pieni mustavalkoinen kertomus vuodelta 1949. Elokuva kertoo ystävistä ja trubaduureista Timistä ja Tøffesta, ja apinasta, joka varastaa Toffen mandoliinin ja pakenee vuorille napatakseen Tøffen.Alkuperäinen nimi: Caprinos Eventyrlige Verden 2


Ohjaaja: Ivo Caprino


Pääosissa: Suom: Jarmo Koski, Sari Moilanen, Ulla Renko, Niilo Syväoja, Sasu Moilanen, Rauno Ahonen, Juha Paananen, Matti Holi, Saara Lehtonen, Samuel HarjanneKesto
60 min

Puhumme Suomea ja Ruotsia

K-3

R2

Suomijulkaisu

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,98 €
Sulkeutuu 53 vrk 5 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,98 € Sulkeutuu 53 vrk 5 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.