Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tässä DVD-julkaisussa nähtävät elokuvat on digitaalisesti restauroitu. Koskaan ennen niitä ei ole nähty kuvanlaadultaan yhtä terävinä, vakaina ja värikkäinä! Elokuvien jokainen kohtauus on mukautetty nykyiseen laajakuvaformaattiin, ja osa niistä on manuaalisesti ja taiteellisesti laajennettu, jottei kuvainformaatiota jäisi puuttumaan. Myös elokuvien ääni on läpikäynyt perusteellisen muutoksen. Elokuvat voi nyt ensimmäistä kertaa kuulla stereona ja Dolby Digital 5.1 ?versioina.

Tuhkajussi tapaa metsässä asuvan kääpiön ja saa tältä palkkioksi hyväsydämisyydestään laivan, joka voi seilata niin maalla, vedessä kuin ilmassakin. Tuhkajussin tapaamat auttajat ovat hekin omalta osaltaan ihan yhtä avuliaita, mutta aivan toisella tapaa.

Ketun leski istuu tuvassaan ja odottaa kosijoita: suurta karhua, vihaista sutta ja avuliasta kettua, joka pelastaa sata vuotta nenästään kantoon juuttuneena olleen eukon. Ja jänis on iloinen ja hyppii ja loikkii sinne tänne.

Matkamiehellä on vaikeuksia löytää yösijaa. Lopulta hän päätyy nurkassa riippuvan Talon seitsemännen isännän luo ? ja saa siitä ansaitsemansa palkkion.

Näiden tuttujen tarinoiden lisäksi mukana on myös hauska tarina Musiikkia ullakolla. Se on musikaalinen fantasiatarina Larsista ja Lotesta, jotka Nukkumatti vie merkilliseen seikkailuun isän vanhalla ullakolla. Siellä vanhat soittimet heräävät eloon, ja lapset pääsevät konserttisaliin aivan erityiseen konserttiin.

Musiikkia ullakolla on vuodelta 1950 ja Norjan ensimmäinen 35-millinen värifilmi. Pitkään luultiin, että värit olisivat iäksi kadonneet, mutta ne on onnistuttu pelastamaan yhteistyössä Norjan elokuvainstituutin kanssa, ja nyt elokuvan voi taas nähdä kaikissa väreissä.
Alkuperäinen nimi: Caprinos Eventyrlige Verden 3
Ohjaaja: Ivo Caprino
Pääosissa: Suom: Jarmo Koski, Niilo Syväoja, Sanni Virtanen, Juha Paananen, Rauno Ahonen, Sasu Moilanen, Matti Holi, Sari Moilanen, Ulla Renko, Saara Lehtonen, Samuel Harjanne

DVD kuvaformaatti: 16:9 Anamorfinen Widescreen 1.77:1
DVD ääniformaatti: suomi: DD 5.1, DD 2.0, mono, ruotsi: DD 5.1, DD 2.0, mono, tanska: DD 5.1, DD 2.0, mono (vaihtelee tarinoittain)
Ikäraja: K-3
Pituus: 63 min.

Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.8.2018 13:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.