Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tässä DVD-julkaisussa nähtävät elokuvat on digitaalisesti restauroitu. Koskaan ennen niitä ei ole nähty kuvanlaadultaan yhtä terävinä, vakaina ja värikkäinä! Elokuvien jokainen kohtauus on mukautetty nykyiseen laajakuvaformaattiin, ja osa niistä on manuaalisesti ja taiteellisesti laajennettu, jottei kuvainformaatiota jäisi puuttumaan. Myös elokuvien ääni on läpikäynyt perusteellisen muutoksen. Elokuvat voi nyt ensimmäistä kertaa kuulla stereona ja Dolby Digital 5.1 ?versioina.

Tuhkajussi on nyt ääneltään ja kuvanlaadultaan täysin uudistettu. Hän tapaa hyväntahtoisen peikon ja puijaa tämän kanssaan kilpajuoksuun.

Vakaa tinasotamies on entistäkin vakaampi uneksiessaan kauniista tanssijattaresta, joka on ? jos mahdollista ? entistäkin kauniimpi.

Tarinassa Paperileija kekseliäs valkoinen poika matkaa omassa haavemaailmassaan maailman ympäri ja auttaa muita hädässä näiden suureksi iloksi.

Näiden tunnettujen ja rakastettujen tarinoiden lisäksi tämä julkaisu sisältää myös melko tuntemattoman, mutta herttaisen 13-minuuttisen elokuvatarinan nimeltään Päästäinen pulassa. Se perustuu Thorbjørn Engerin käsikirjoituksen, ja siinä seikkailevat Hyppelihiiri Myökki-Pyökkimetsässä-kirjasta tutut hahmot.

Alkuperäinen nimi: Caprinos Eventyrlige Verden 4
Ohjaaja: Ivo Caprino
Pääosissa: Suom: Jarmo Koski, Sari Moilanen, Matti Holi, Juha Paananen, Niilo Syväoja, Ulla Renko, Sasu Moilanen, Rauno Ahonen, Samuel Harjanne, Rea Mauranen, Sanni Virtanen

DVD kuvaformaatti: 16:9 Anamofinen Widescreen 1.77:1
DVD ääniformaatti: suomi: DD 2.0, DD 5.1, ruotsi: DD 2.0, DD 5.1, tanska: DD 2.0, DD 5.1 (vaihtelee tarinoittain)
Ikäraja:K-3
Pituus: 62 min.
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.8.2018 13:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.