Tuote on myyty käyttäjälle Huutaja4578 hintaan 18 €

Kuvaus

Mittari on ollut todella vähällä käytöllä. Ja erittäin hyvässä kunnossa.

Nouto onnistuu. Lähetys 4e.

CareSens Dual mittaa sekä verensokerin että ketoaineet. Huomaathan, että verensokerin ja ketoaineiden mittaamiseksi tarvitset kahdet eri testiliuskat.

Monipuolinen ja helppo!

ISO-standardeja noudattava CareSens Dual tekee mittaamisesta helppoa ja monipuolista. Tarvittava näytemäärä on erittäin pieni (0,4/0,5 µl) ja tulos on luettavissa hetkessä suurelta LCD-näytöltä. CareSens PRO -liuskalla mittaat verensokerisi luotettavasti ja KetoSens-liuska soveltuu ketoainemittaukseen. Kaksi liuskaa kaksi tulosta!

Dual tarjoaa teknologisuutta ja digitaalisuutta

Kuten useimmat modernit verensokerimittarit CareSens Dual antaa mahdollisuuden lisätä mittaustuloksiin tarkat mittausajankohdat. Voit merkitä, oletko ottanut näytteen ennen ateriaa, aterian jälkeen vai paastottuasi. Mittari laskee automaattisesti keskiarvoja mittausajanjaksoilta. Voit asettaa mittariin lukuisia hälytyksiä. Muisti on 1 000 mittaustuloksen laajuinen.

Mittari on mahdollista yhdistää Bluetoothilla älypuhelimeen. USB-portin kautta mittari voidaan liittää tietokoneeseen ja älypuhelimeen. Suomen- ja ruotsinkielinen SmartLog-ohjelma auttaa mittaustulosten analysoimisessa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

18 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.3.2023 3:31
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.