Kuvaus

Carlos Castanedan kirjat ja persoona ovat kiehtoneet ihmisiä jo lähes kolme vuosikymmentä. Castanedan kirjojen maailmankuva levisi etenkin länsimaissa kulovalkean tavoin  heti hänen ensimmäsien kirjansa ilmestyttyä vuonna 1968. Castanedasta itsestään on tullut miltei myyttinen hahmo - ihminen, joka on suurempi mysteeri kuin kenties kukaan muu nykykirjailija.

Castaneda on karttanut julkisuutta ja antanut eläessään vain muutaman haastattelun. Kulttikirjailijan salaiseen mailmaan on päässyt perehtymään vain hänen kirjojensä välityksellä, Poikkeukseen sääntöön onnistui tekemään espanjalainen lehtinainen Carmina Fort. Hän vietti Castanedan kanssa muutaman päivän Los Angelesissa keväällä 1968. Näiden päivien keskustelusta syntyi tämä ainutlaatuinen kirja, josta kuvastuu Castanedan kirjailijaa kohtaan osoittama luottamus.

Kirja valottaa Castanedan salasa pysynyttä persoonaa ja hänen arkielämänsää. Siitä kuvastuu selvästi, miten Castaneda soveltää opettansa, vanhan yaqui-intiaanin ja tietäjän don Juanin oppeja ja viisautta omassa elämässään. Kirja viitoittaa meille jokaiselle tietä kohti vapautta ja itsetuntemusta ja on nautinnollinen lukuelämys muillekin kuin Castanedan kirjoihin perehtyneelle...

1. p. 1996, Unio Mystica, 122 s. Kovakantinen kirja kansineen on mielestäni vieläkin todella hyväkuntoinen.

Postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7 €
Sulkeutuu 64 vrk 9 h 12 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 64 vrk 9 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.