Kuvaus

Myydään Carmosier/Diana -timanttisormus... 8x timanttia (0,01-0,02c) ympäröi isoa sinisafiiria, timantit istutettu valkokultaan, joka luo kontrastia ja saa juuri puhdistetut timantit säihkymään kauniisti. Itse sormus on kelta kultaa. Ajaton klassikko sormus!

-Koko 17,5-

...Sormus käytetty ennen myyntiin laittoa puhdistettavana/huollettavana koruliikkeessä...

Lainaus Kellopuodin sivuilta:

Tässä carmosieriksi kutsutussa sormuksessa on keskellä upea sininen sinisafiiri, jota reunustaa seppeleen muodossa 8 timanttia, kukin kooltaan 0,02ct. Timantit on istutettu taidokkaasti valkokultaan, jossa niiden loisto pääsee erityisen hyvin oikeuksiinsa.

Carmosier- eli Diana-sormus on kaunis, ajaton sormusmalli, joka tuli tunnetuksi 1980-luvulla prinsessa Dianan pitämän sormuksen kautta. Siitä lähtien tätä sormusmallia on kutsuttu "Diana-sormukseksi", ja kyllä; tällä sormuksella saat olosi tuntumaan kuninkaalliselta! Nykyisin prinsessa Dianan sormus nähdään herttuatar Catherinen sormessa. Kuten alkuperäinen, myös tämä upea sinisafiiri-timanttisormus voi periytyä sukupolvelta toiselle, kun se säilytetään ja huolletaan asianmukaisesti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 h 17 min 24 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

199 € Sulkeutuu 9 h 17 min 24 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.