Kuvaus

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen,  HYVÄSSÄ  oleva kovakantinen 1. painos Huumori / Psykologia diggareille.

 

Caroline Rusch: Pieni nauruterapeutti - huumorin psykologiaa

Miksi ihminen nauraa? Mitä nauru oikeastaan on? Miten miehen ja naisen nauru eroavat toisistaan? Miksi nauraminen tekee hyvää? Nauravatko apinat eri tavalla kuin ihmiset? Tämä viihdyttävä ja mukaansatempaava tietokirja johdattaa meidät naurun alkulähteille ja pohtii sen olemusta. Teos paljastaa, miten positiiviset mielialat vaikuttavat sekä ihmisen ruumiiseen että mieleen. Lukijaa opastetaan myös nauruterapian pariin, jonka avulla voi oppia tuntemaan naurun rentouttavat, vapauttavat ja virkistävät vaikutukset

1. painos

Suomentanut Heliminna Hakala

Karisto Oy Kirjapaino - Hämeenlinna 2006

 

VOITTOHUUTO JA PK.  2.15e  -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
tai
Sulkeutuu 98 vrk 6 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 98 vrk 6 h 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.