Kuvaus

Hyllyyn tarvitaan lisää tilaa. Myyntiin kuuntelematta jääneitä tai kerran pari kuunneltuja hyväkuntoisia levyjä. Laitetaan hyvä kiertämään.

***
Tämä kohde: Carpenter Brut - Leather Teeth (LP black)

Kuntoluokitus: NM / NM
(Levy / Kansi)

Label: No Quarter - 6738483
Format: Vinyl, LP, Album
Country: France
Released: 20 Apr 2018
Genre: Electronic
Style: Synthwave, Electroclash

***
Kuntoluokitus vinyyleille (myös muut formaatit suuntaa antavasti):

Mint / SS = Uusi / muoveissa.

NM = Korkeintaan kerran kuunneltu virheetön yksilö. Avattu, mutta uuden veroinen.

EX = Yleensä täysin naarmuton, korkeintaan kirkkaassa valossa näkyviä pieniä hiusjälkiä (yleensä sisäpussista tullutta). Soi kuin uusi. Kannet hyväkuntoiset.

EX- = Korkeintaan muutama hento jälki. Pääosin soittoalueen ulkopuolella. Kansissa mahdollisesti joku pieni vika (hintalappu / liimajälkeä, pieni ruttu jossain nurkassa. aavistuksen verran kulumaa reunoissa.

VG+ = Useampia hentoja jälkiä paikoitellen, ei kuitenkaan mitään isompaa. Toimii täysin, vaikka pieniä napsuja saattaakin tulla vastaan. Peseminen saattaa auttaa. Enemmän kulumaa reunoissa ja ehkä hieman kulmien tylpistymistä, mutta ehjää ja käyttökelpoista vielä. Muuta vastaavaa pikkuvikaa

VG = Enemmän elämää nähnyt. Reilusti hentoa jälkeä, ehkä pari näkyvämpääkin jälkeä / naarmua, joka saattaa aiheuttaa napsua. Saattaa myös olla sormenjälkeä tai reilusti pölyinen. (Itsellä ei vielä ole pesuria). Kansissa joku yksittäinen huomattava vika. Repeämä, hintalapun aiheuttama vika kansissa, näkyvää ringwearia, isohko seam-split jne...

VG- = Heikoin kunto, jota myyntiin edes kehtaa laittaa. Paljon pintajälkeä ja muuta likaa, myös reilumpia naarmuja näkyvissä ja kuuluvissa. Kansissa vikaa, repeämiä, jotain puuttuu, kosteusvauriota etc... Ei kaunista katsottavaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
22 €
Sulkeutuu 2 vrk 5 h 19 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 22 € Sulkeutuu 2 vrk 5 h 19 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.