Kuvaus

Kaikki osat tallessa ja ehjiä

3-4 pelaajalle
Ikäsuositus 10+
kesto 60-90 min

Catanin uudisasukkaat: Taistelu Roomasta
Tekijä: Klaus Teuber

Rooma hallitsee suunnatonta valtakuntaa, joka ulottuu Pohjois-Afrikasta Iso-Britanniaan ja Espanjasta Mustallemerelle. Mutta nyt Rooma odottaa hengitystään pidätellen, sillä barbaariheimot saapuvat idän tasangoilta pahat mielessään.

Pelaajat ovat barbaariruhtinaita, jotka muuttavat heimoineen länteen. Nopeat ratsumiehet ja vaaralliset soturit seuraavat käskyjänne. Kaikkia houkuttelee Rooman kulta ja mahdollisuus ryöstää Rooman rikkaat kaupungit.

Liikkeellä on kuitenkin useampi heimo. Kuka tuo joukkonsa perille nopeimmin? Kuka pystyy keskittämään voimansa ratkaisevaan iskuun? Pystytkö sinä siihen , ryöstämään kaupungin toisensa jälkeen?

Ja entä sitten? Väsyvätkö soturisi jatkuvaan vaellukseen? Oletko ryöstellyt tarpeeksi?
Voit ratkaista kohtalosi: valloittaakko kaupunkeja, joista syntyy voimakas valtakunta - vai kadotako historian pyörteisiin?

Onko sisusta ja heimostasi perimään Rooman valtakunta?

SISÄLTÖ: 1, pelilauta, 40 ryöstölaattaa, 90 pelikorttia, 40 kolikkoa, 4 yhteenvetoa, 4 valkoista merkkilaattaa, 2 noppaa, 1 legioonalainen, 1 säännöt, jokaista pelaajaa kohden: 10 vankkurit, 8 soturia, 8 ratsumiestä

­


HUOMIO! ÄLÄ OSTA!
...jos on tarvis saada tuote pikaisesti.
Pääsen postitustoimeen Helmikuun toinen viikko (5-9.2). Ja Helmikuun neljäs viikko (alk19.2)... josta alkaen postituksissa ei enää ole viivettä.­­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

20 €
Sulkeutuu 32 vrk 21 h 23 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 32 vrk 21 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.