Kuvaus

Kuvassa oleva cd.

0602517266056
(p) (c) 2007 Blackground Records / Interscope Records

Levy: kohtalaisen naarmuinen, koesoitettu ok

Kansilehtinen: siisti, käytön jälkiä kuten kolhua, levynpidikkeen jälki

Kotelo: naarmuinen/kulunut kuten käytetyn levyn kotelo yleensä toki enempi tai vähempi onkin, halkeamia (myös etukannen tarra alla)

*****

Huomioitavaa yleisesti

Tmi Antin Aarrelaarin myymät CD-levyt ovat käytettyjä ellei erikseen mainita. Niissä on siis aina käytön jälkiä, joissain enemmän, joissain vähemmän.

Kuvat ovat aina nimenomaan myytävästä levystä (eli eivät ole katalogikuvia tms). Kaikki käytön jäljet eivät toki kuvista yleensä erotu. Kuvien ja kuvailun perusteella kunto kuitenkin toivottavasti selviää riittävän hyvin. Aina voit myös kysyä lisätietoja :)

Kaikkia levyjä ei mitenkään ehditä koekuuntelemaan, mutta levyillä on toki toimintatakuu = jos levyssä on ongelmia, sen voi palauttaa. Heikoimmat pyritään kuitenkin jo etukäteen jättämään pois, ja omaa käyttökokemusta cd-levyistä yleisesti on 90-luvun alusta alkaen.

CD-levyjen kuntoluokitus perustuu kokonaisarvioon, jossa itse levyn kunto on ratkaisevin, mutta myös kansipapereiden kunto voi vaikuttaa heikentävästi kuntoluokitukseen. Koteloiden kunnolla ei arvioon ole yleensä suurta merkitystä ellei kyseessä ole erikoiskotelo, pahvikantinen kotelo tms. Kunnoksi laitan useimmiten hyvän sijaan tyydyttävän, ellei kyseessä ole naarmuton (tai hyvin vähänaarmuinen) levy, jossa myös kansipaperi on välttynyt mainittavammilta kolhuilta. Tyydyttäväkuntoiset ovat siis useimmiten aivan kelpokuntoisia, toimivia, käytettyjä levyjä, joista löytyy harmittomia naarmuja ja muita normaaleja käytön jälkiä. Levyn, kansipaperin ja kotelon kunnoista kuitenkin kerrotaan myös kohteen kuvauksessa.

*****

* 2 CD-levyä kulkee postitse yhden levyn toimituskuluilla ja esim. 3-4 levyä 3,20 euron toimituskuluilla. (poislukien paksummat kotelot tms joista mainittu erikseen)
* Isommissakin ostoissa toimituskulut ovat ENINTÄÄN 7,95 euroa.
* Yli 50 euron ostoille toimitus on ilmainen!

*****

Varastopaikka CD5
Tuotekoodimme CD744

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
tai
Sulkeutuu 67 vrk 2 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 67 vrk 2 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.