Kuvaus

Varaston tyhjennys

 

Magic Genius KN95 on perinteinen hiukkassuodattimella toimiva CE-merkitty laadukas (FFP2) hengityssuojain. Tuotteessa ei ole venttiiliä.
Hengityssuojain on testattu kansainvälisessä CTC-laboratoriossa ja todettu EN149:2001+A1:2009 standardin vaatimusten mukaiseksi.

Määrän voit moninkertaistaa

Kasvoille tiukasti istuvassa hengityssuojaimessa ei silmälasit huurru sekä FFP2-hengityssuojain suojaa myös lähelläsi olevia ihmisiä.

 

Yhdessä pakkauksessa 10kpl suojaimia.
Magic-Genius tuoteperheen suojaimia käyttää Suomessa myös sairaalat.

 

Kertakäyttöinen hengityssuojain on erittäin kevyt ja siinä on muotoiltava nenäosa. FFP2 hengityssuojainten kuminauhat ovat tarkoituksella tiukempia kuin esimerkiksi kasvosuojissa, jotta saavutetaan tiivis maski. Vain tiivis maski suojaa viruksilta, mikrobeilta ja partikkeleilta!

 

Väri: Valkoinen

Kerrokset: 5 kerrosta

Suojausluokka: FFP2

Pienhiukkasten suodatusteho laboratoriostestissä: Yli 95%.

Muotoiltava nenäpidike

Suojaimen koko: 16,5 x 10,5 cm

 

"VTT:n tekemän tutkimuksen mukaan kangasmaskilla voi suojata lähiympäristöään tartunnalta, mutta se ei kuitenkaan suojaa maskin käyttäjää altistumasta viruksille. VTT:n tutkimuksen mukaan kangasmaskit kuitenkin keräävät tehokkaasti uloshengitettyjä mikrobeja ja maskit hidastavat pisaroiden etenemistä.

 

VTT:n tutkimusprofessori Ali Harlin kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa FFP -maskien käytön antavan yksistään saman suojan kuin jos molemmilla osapuolilla olisi kirurginen maski kasvoilla. Harlin myös uskoo, että FFP -suojaimella on hyötyä ärhäkämmin tarttuvan virusmuunnoksen torjunnassa, sillä tehokas hengityssuojain käytännössä nollaa nousseen tartuttavuuden.

Maskin on oltava myös venttiilitön. Uloshengitysventtiili ei suodata uloshengitettyä ilmaa yhtä tehokkaasti kuin venttiilitön FFP -maski."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 3 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 1 vrk 3 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.