Kuvaus

Theresa Charles: Minne sinä menet

  • Tammi, 1963; kovakantinen kirja, 418 sivua
  • Alkuperäisteos: To Save My Life
  • Kansipaperit puuttuvat. Selkä on hieman vino, kannen kulmat kuluneet. Omiste pyyhitty eka aukeamalta (vähän kulumaa paperissa), Ihan kirjan alussa pari vähän ryppyistä sivua, muuten siisti ja ehjä
  • HINTA: 0,50 euroa + toimituskulut 6 euroa = 6,50 (HUOMIO: Samaan pakettin saa halutessa muitakin saman myyjän kirjoja ilman muita toimituskuluja)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)


Theresa Charles on useamman brittiläis kirjailijan peitenimi. Kaikkia sen nimellä julkaistuja kirjoja yhdistää kuitenkin rakkausteema.

Tämä kirja kertoo kahden sisaruksen kamppailusta samasta miehestä ja rakkaudesta, joka pakottaa voittamaan myös itsensä. Miljöö on toisen maailmansodan aikainen Englanti.hakusanat: englantilaiset kirjat rakkausromaanit rakkaus romantiikka sota Englanti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 110 vrk 15 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,50 € Sulkeutuu 110 vrk 15 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.