Elokuvadivari
Elokuvadivari on toiminut Turussa vajaa 25 vuotta. Osoite Läntinen Pitkäkatu 24 ja www.elokuvadivari.com.
Tervetuloa vaihtamaan, ostamaan tai myymään.
DVD, CD ja Blu-ray levyt ja erilaiset pelit.

Kuvaus

Dvd on uusi ja muoveissa

Elokuva on mustavalkoinen

Suomikannet ja -tekstit

Charlie Chaplin - Charlie Poliisina

Charlie Chaplin syntyi vuonna 1889 Englannissa. Hän on edelleen yksi tunnetuimmista komediahahmoista. Vaikka Chaplin työskenteli pääasiassa Yhdysvalloissa, hän ei koskaan luopunut Englannin kansalaisuudestaan. Hänen tunnetuin roolihahmonsa kulkuri oli maankiertäjä, jonka herrasmiehen tavat ja arvokkuus pelastivat useasta kiperästä tilanteesta.

1. Charlie poliisina/Easy Street (1917)

Rahaton Kulkuri eksyy lähetysasemalle ja joutuu yllättäen sylivauvan hoitajaksi. Sattuman kaupalla hänestä tulee poliisi, jonka ensimmäisenä tehtävänä on siivota Easy Street varkaista ja roistoista. Suurin tappelupukari Erik ja Charlie ottavat yhteen kadulla, minkä jälkeen Charlie saa tavallisilta ihmisiltä ihailua osakseen.

2. Kreivi/The Count (1916)

Charlie toimii räätälin oppipoikana. Hän silittää kreivin housut pilalle ja saa potkut. Räätäli löytää puvun taskusta juhlakutsun ja päättää ottaa osaa juhliin omin lupinensa. Hyväkäytöksinen Charlie päätyy samoihin juhliin keittiön kautta. Hän esittää kreivin sihteeriä juhlissa aina siihen saakka kunnes kreivi ilmestyy paikalle.


3. Charlie musikanttina/The Vagabond (1916)

Charlien kerättyä aikansa katusoittajana rahaa päättää hän lähteä maaseudulle. Siellä hän pelastaa kauniin tytön ilkeän romaanin kynsistä. Tyttö rakastuu päätä pahkaa maalariin, joka ikuistaa tytön kankaalle. Tyttö on oikeasti rikkaan perheen kadonnut tytär. Onnistuuko Charlie saattamaan tytön takaisin perheensä luokse?


Dvd Ikäraja : 3 vuotta

Maksu tilille --> dvd postiin

Ostajalle pk:t 2,50€ tai nouda
Dvd liikkeestämme : Turun elokuvadivari
Läntinen Pitkäkatu 24 (ilmoitathan ensin)

En vastaa postin rikkomista/kadottamista paketeista

Maksutiedot heti kohteen sulkeuduttua ensimmäisen viestin lopussa!

Meiltä Löydät Dvd-, Blu-ray-, ja cd-levyt sekä erilaiset pelit esim. Playstation 1 , Ps2 , Ps3 ,Ps 4, Psp , Xbox , Xbox 360 , Xbox one  ja Nintendo Wii yms.

Elokuvadivarin numerokoodi :  v                                                                                                    jon

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 44 vrk 17 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 44 vrk 17 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.