Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jare Henrik Tiihonen on rap-artisti CHEEKIN viides, hänen omaa ristimänimeään kantava, studioalbumi. Se  julkaistiin 13. toukokuuta 2009. Levyllä vierailevat muun muassa J. Ahola Teräsbetonista, Mika Tauriainen Entwinestä sekä Lord Est.

Albumi nousi heti ensimmäisellä viikollaan, viikolla 22/2009, Suomen virallisen albumilistan kärkipaikalle, jonka se kuitenkin menetti jo viikon jälkeen. Yhteensä se on ollut listalla 17 viikkoa, joista 15 ensimmäistä seitsemän parhaan joukossa. Albumi on ylittänyt kultarajaan oikeuttavan määrän.

Levy on uudenveroinen.  Kun maksusuorituksesi näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen pehmustetussa helposti-kuoressa 2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kannattaa huutaa useampia kohteita:

2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia.

Kappalelista:

Mitä tänne jää Fresh (feat. Sini) Jos mä oisin sä Kaikki hyvin (feat. Lord Est) Tytöt (feat. Herrasmiesliiga) Haurasta (feat. Tasis) Viihdyttäjä Pelkkää puhetta Kaltevaa pintaa (feat. Sami Saari) Jare Henrik Tiihonen Herrasmiesliiga (feat. Herrasmiesliiga & Mika Tauriainen) Jää (feat. J. Ahola)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 24.6.2018 10:16

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.