Kuvaus

CHOCO - Suklaapeli - TACTIC

Myynnissä hivenen vanhempi laitos nykypelistä. Huom hieno retrokansi.

Laatikon kulmat siististi vahvistettu teipillä. Laatikossa ajantuomaa pintakulumaa.  Kaikki osat ja ohjeet hyväkuntoiset jatallella

Choco on pienille lapsille tarkoitettu muistipeli, jota valmistaa suomalainen Tactic Games Oy Tactic-tuotemerkin alla. Choco-pelissä käytetään Kimble-pelin tavoin Pop-o-Matic-noppaa, jonka lisäksi peli sisältää 16 muovista ruskeaa pelinappulaa, jotka esittävät suklaanappeja. Peliä suositellaan yli 3-vuotiaille. Choco-peli sai vuonna 2005 Dr.Toy ”2005 Smart Play/Smart Toy Award" -palkinnon, joka ei ole varsinainen pelivoitto, mutta sitä pidetään vahvistuksena tuotteen korkeasta laadusta. Choco on kuitenkin lisäksi voittanut monia varsinaisia pelikilpailuita.
Pelin kulku
Pelaaja painaa Pop-O-Matic noppaa, ja arpakuutio näyttää joko maapähkinää tai kirsikkaa, minkä jälkeen pelaajan tulee löytää suklaanappi, jossa on sama kuva kuin arpakuutiossa. Jos pelaajan nostamassa suklaanapissa on sama kuva kuin arpakuutiossa, saa pelaaja pitää sen. Jos kuva ei ole sama, laitetaan se takaisin pöydälle, minkä jälkeen on seuraavan pelaajan vuoro.

  • Ikäsuositus 3+
  • 2 - 4 pelaajaa
  •  n.25min


Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

 

Huutokuva.net

Kaikki osat ja ohjeet tallella. Laatikon kulmat siististi korjattu teippaamalla.

Kaikki myytävät kohteeni ovat yleensä käytettyjä, joten niissä saattaa olla normaalia käytön aiheuttamaa pientä kulumaa. Selvistä vioista yms. pyrin ilmoittamaan erikseen.

Odotan maksua 7 päivän kuluessa, ellei toisin sovita. Kirja lähtee postissa, kun maksu näkyy tilillä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
Sulkeutuu 6 h 46 min 25 s

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 6 h 46 min 25 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.