Kuvaus

[10/16]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvannmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva nidottu painos SNIPER / TARKKA-AMPUJIEN / sotahistorian diggareille.

MAKSAA TILATTAESSA 12,00e + PK. -> KATSO http://www.adlibris.com/fi/kirja/american-sniper-9789522941459
 

Chris Kyle: AMERICAN SNIPER

Jim DeFelice ja Scott McEwen

YHDYSVALTAIN SOTAHISTORIAN VAARALLISIMMAN TARKKA-AMPUJAN OMAELÄMÄKERTA

Yhdysvaltain merivoimien erikoisjoukkojen taistelija Chris Kyle sai vuosina 1999–2009 tarkka­ampujana nimiinsä enemmän tappoja kuin kukaan muu maansa sotilashistoriassa. Hänen amerikkalaiset taistelutoverinsa, joita hän suojasi kuolettavan tarkalla tähtäyksellään talojen katoilta ja väijytysasemista Irakin sodan aikana, kutsuivat häntä ”Suureksi Legendaksi”. Vihollinen puolestaan pelkäsi häntä niin paljon, että hänelle annettiin lempinimi Shaitan (”paho­lainen”), ja hänen tappamisestaan tarjottiin palkkiota. Vuonna 2013 traagisesti surmansa saanut Kyle kuvaa rehellisesti sodan tuskaa, myös samaan yksikköön kuuluneiden kahden läheisen toverinsa kuolemaa. Lisäksi hänen vaimonsa Taya kertoo kirjassa monin paikoin omasta näkökulmastaan siitä, millaista rasitusta sota perheelle ja Chrisille aiheutti. Kylen mestarillinen, vaikuttava ja unohtumaton kertomus poikkeuksellisista kokemuksistaan taistelukentällä lukeutuu kaikkien aikojen suurten sotamuistelmien joukkoon.

Chris Kylen kerrontatavassa on samaa rohkeutta ja päättäväisyyttä, jota hän osoitti elämässä ja taistelukentällä. American Sniper on mukaansatempaavaa luettavaa.
– CLINT EASTWOOD

”Hämmästyttävän yksityiskohtainen kertomus taistelemisesta Irakissa – inhimillistävä urhea tarina, joka on äärimmäisen luettava. Se vahvistaa arvostustamme asevoimiamme kohtaan, saa meidät kunnioittamaan merivoimien erikoisjoukkoja entistä enemmän ja myös tarjoaa näkemyksen nykypäivän sotimisen todellisuudesta.”
– PATRICIA CORNWELL New York Timesin kirja-arvostelussa 

SEAL Team 3:n aliupseeri CHRIS KYLE (1974–2013) palkittiin muun muassa monella kunnia­merkillä kuten kahdella hopeatähdellä ja viidellä pronssitähdellä urheudesta. Neljän Irakin-komennuksen jälkeen hänestä tuli Yhdysvaltain merivoimien erikoissodankäynnin joukkojen tarkka­ampujatiimien pääkouluttaja. Hän on kirjoittanut myös teoksen American Gun: A History of the U.S. in Ten Firearms. Syntyperältään teksasilaiselta Kyleltä jäi jälkeen Taya-vaimo ja kaksi yhteistä lasta. Lisätietoja: www.ChrisKyleFrog.com

American Sniper -kirja on julkaistu 28 maassa. Tämä päivitetty painos sisältää ainutlaatuisen kuvaliitteen lisäksi runsaasti lisätietoa Chris Kylen elämästä sekä hänen tarinansa muuntamisesta Hollywood-elokuvaksi.

2. painos

Printon Trukikoda AS, Viro - 2015

Kirja on 3.7cm paksu.

VOITTOHUUTO ja PK. 3.25e   TILILLE ja PAKETTIA POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 4 vrk 21 h 43 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 4 vrk 21 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.