Tuote on myyty käyttäjälle carrieb hintaan 151 €

Kuvaus

Christian Diorin vintage arviolta 80 -luvulta minikoossa n. 10 x 15cm. Kullanvärinen kettinkihihna ei yllä crossbodyksi pisimmillä daameilla, ku noin 165 -senttiselläkin tämä hiukan lyhyt.

 

Laukku on kunnoltaan virheetön, tuoksuton (omaan nenääni, en ole kylläkään hajuherkkä tai allerginen) sekä sisäpinnoilta erinomainen. Kullanvärinen painatus sisällä kulumaton. Ainoa miinus on sulkuneppari, joka jumittaa ja on tiukka, mikä näissä on erittäin tyypillistä. Yhtään samanlaista ei ole tullut vastaan missä neppari EI jumittaisi. Pysyy siis tavarat sisällä pelkän läpänkin voimin jos neppari ränttyilee. 

 

100% ehdottoman aito, laukkuun ei luonnollisestikaan ole kuitteja ym tallella, mutta harrastajana ja juurikin näitä saman linjan dioreja paljon käsitelleenä kyseessä on ehdottomasti alkuperäinen tuote, joten epäileviin ”kysymyksiin” en noteeraa. 

 

Kyseessä huutokauppa, älä tarjoa kysymyskenttään. Lähtöhinta on lähtöhinta mikä mielestäni kohtuullinen, sen alle ei tarvitse tosiaan tuonne kysymyskenttään turhaa tarjota, kiitos. :)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
151 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.1.2019 23:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.