Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tarina hengenvaarallisesta miehestä, joka voi nähdä pimeässä, jatkuu! The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay on toiminta/hiiviskely/seikkailu/FPS -peli, joka on kehitetty yksinoikeudella Microsoftin XBOX© -formaatille ruotsalaisen Starbreeze Studioiden toimesta yhteistyössä Vivendi Universal Gamesin ja Tigon Studiosin kanssa.

Richard B. Riddick on mallinnettu näyttelijä Vin Dieselistä ja hahmo saa näissä Pitch Black -elokuvaa edeltävissä tapahtumissa rajun anti-sankarin roolin ja äänensä, ulkonäkönsä ja tapansa liikkua Vin Dieseliltä. Riddick saapuu Butcher Bayhin, galaksin vartioiduimpaan vankilaan ja ollessaan sisäänlukittuna, rankasti vartioituna ja alttiina sekä vankien että vartijoiden painostukseen on pelaajalla mahdollisuus elää kuten Riddick. Ohjaa Riddick läpi erilaisten ympäristöjen pitäen mielessä koko ajan ultimate tavoite: vapaus. Apunaan Riddickillä on loistava fysiikka, kekseliäisyys ja kyky liikkua lähes äänettömästi. Koe myös miten Riddick sai kykynsä nähdä ilman valoa, täysin pimeässä.

Starbreeze Studios, joka sijaitsee Uppsalassa, on aikaisemmin tehnyt mm. pelit Enclave ja The Outforce. Tigon Studios on Vin Dieselin oma pelistudio, jonka ensimmäinen projekti on The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay. Lisätietoja studiosta osoitteessa http://www.tigonstudios.com.
Xbox
Pelaajien lukumäärä: 1
Kieli: Englanti
Ikäsuositus: 16+
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8,81 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.3.2018 13:02

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.