Tuote on myyty käyttäjälle Mixutus hintaan 42 €

Kuvaus

https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_009504184486.html

https://mynexttablet.com/chuwi-hi8-se-review/

Siitäpä täysin kunnossa oleva hyvä Android 8.1.0 käyttötabu ilman 3G/4G eli Wifi käyttöön ja netti selailuun sopii myös lapselle pyörittää myös pelejä.Erittäin hyvä Full HD näyttö ja tämä ilmeisesti tukee myös Windows 10,jos joku sellaista haluaa tabuun.!Toisessa linkissä on maininta että pyörittää matalimmilla asetuksilla PUPG joten ei umpi surkea laite...Kiinan laite muttei niitä huonoja (Wish ym) n.129e posteineen maksoi...Suomen kieli laitettu ja palautettu tehdas asetukset huuto koskee vain tabua,latautuu perinteisellä micro USB.Linkeistä lisää tietoa.Akun kestosta sen verran että säilytyksessä ollut noin 3kuukautta oli 2% vain pudonnut varaus...

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

42 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 7.11.2020 18:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
5.11. klo 23:25

Anteeks kun en näitä nettiasioita tunne niin kysyn voiko heti alkaa käytää vaikka tehdasasetukset palautettu? Niin ettei tarvii mitään ohjelmaa asentaa?

6.11. klo 11:54

Kyllä voi tehdasasetukset tarkoittaa sitä että tabletti on samassa tilassa kuin olisit sen kaupasta ostanut..Tässä toki jo Suomen kieli laitettu ostajalle valmiiksi.!Nettiin vaan yhdistät ja sillä selvä..