Kuvaus

Kuvan c5´sitikasta menee 16.11-2019 leima umpeen, vikavalo herjaa kahta puolaa, saa sammumaan kuittaamalla, mutta sadekelillä syttyy lätäköistä, ei vaikutusta päästöihin, olivat hyvät. Suurimmat viat oikea etuiskarin letku vuotaa ja vasen takapään laakeri. Polttimoita pimeenä joku, käsijarrun kiristys ja jotain muita pikkuvikoja kirjattu. Ei ruostevikoja. Auto on todella siistissä kunnossa ja kaikki näyttäs toimivan, helpolla ja pienellä rahalla vielä peli moneksi vuodeksi. Alle 300000 ajettu. Katsastusmies uhrasi peräti yhden tunnin aikaa katsastuksessa ja kirjaili ihan olemattomiakin vikoja, oli joku itsensä oikeen tärkeäksi tunteva henkilö, kaikki muut viat helppoja tee se itse miehelle. Katso kuvat.

TODELLA HYVÄ JA HALPA!!!

Laitetaan uudestaan myyntiin, Edellinen huutaja oli viikonlopun hupihuutaja! Siirtokilvillä tämä vaihtaa paikkaa, eli ajokuntontoinen peli.

*o*Kolmanen kerran myyntiin. Jos haluat tinkiä tai lisätietoja ota yhteyttä ennen osto päätöstä!!!

Ei tämä niin mene, että huudetusta hinnasta aletaan sitten tinkiä! :o)

Auto lähti heti käyntiin ku virtaavainta näytti, vaikka on sessyt käynnistämättömänä n.2kuukautta. Esim. jarruihin tulee vikaa nopeasti, kun on liikumaton, ym, jarrut toimii hyvin, ruostetta titenkin levyihin tulee. Jokainen ymmärtää, että en kirjaa esim. apumiehen ilmastoilaitteen toisen numeron  2 viivan digitalihäiriötä, katsastukseen ja käyttöönottoon olevat viat on lueteltu. Turhat pelleilyt pois, ja siirtokilvillä liikkuu viellä ja hienosti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

222,22 €
tai
Sulkeutuu 15 vrk 3 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

222,22 € Sulkeutuu 15 vrk 3 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.