Kuvaus

Clay Allison - 30 - 1976 - Verijuhlat Santa Fessä. Sivuja on 128. Lukulehti, ei sarjakuva. Kioskikirjallisuutta. Pientä kulumaa kannessa ja selkämyksessä.

Clay Allisonia eli Sexy Westerniä ilmestyi kaikkiaan 111 numeroa. Ensin pokkarimuotoinen julkaisu ilmestyi numeroituna 97:n asti. Osa näistä pokkareista oli uusintapainoksia aiemmin julkaistuista tarinoista.
Tämän jälkeen numerointi ei enää jatkunut samanlaisena, vaan loput 14 numeroa ilmestyivät numeroimattomina.
Ensin kuusi pokkaria vuonna 1988 ja 1989 sekä viimeiset kaksi pokkaria vuonna 1990.
Sexy Westernien kirjoittamisesta vastasivat herrat Leo Manning, Matt Jade ja William Marvin Jr.

SININEN LOOTA - GUILLOTINE KAKSI

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toimintaohjeet. Toivottavasti luet ne, jotta homma sujuu molemmin puolin mahdollisimman kitkattomasti.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella kululla.

Voittaja maksaa tilille ja tuote lähtee – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, kulut maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että lähes kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa Postin virheellisestä hinnoittelusta, kadonneista lähetyksistä ja muista laitoksen tekemistä kämmeistä eli Postia koskevat asiat hoidat Postin kanssa. Sama koskee kaikkia tavaran kuljetusyhtiöitä.

Jos toimit nopeasti ja maksat tuotteen heti, saan sen lähetettyä viimeistään seuraavana päivänä, kun suoritus näkyy tililläni. Ensimmäisen yhteydenoton ostajalta toivon tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 84 vrk 21 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 84 vrk 21 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.