Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Käyttämättömät CMF Buds by Nothing
CMF, Nothingin alamerkki, on Lontoossa sijaitseva kuluttajateknologiamerkki, joka pyrkii tekemään hyvän suunnittelun saavutettavammaksi samalla kun se tarjoaa kompromissittoman käyttäjäkokemuksen keskittyen tuotteen keskeisiin toimintoihin.
Aktiivinen melunvaimennus
Säädä maailman äänet tarpeen mukaan. 42 dB syvyydellä ja jopa 2900 Hz kaistanleveydellä CMF Buds estää melun - ja kytkee sen takaisin päälle Läpinäkyvyystilassa, kun elämä sitä vaatii. Neljä HD-mikrofonia työskentelee Clear Voice -teknologian ja edistyneen tuulen melun vähentämisen algoritmin kanssa varmistaakseen selkeät, kirkkaat puhelut.

Laadukas 12,4 mm elementti

CMF Buds on valmistettu parannetuista akustisista komponenteista ja Ultra Bass Technology 2.0:lla tarjoamaan laaja äänimaisema - syvästä bassosta tasapainotettuihin keskiäänisiin ja eetterisiin korkeisiin ääniin. Digitaalisesti parannettu Diracin patentoimalla korjausteknologialla ja varustettu viidellä suositulla EQ-asetuksella eri musiikkityyleihin, ammattimaiseen säätöön yhdellä napautuksella.

Akku
Enemmän sitä, mitä rakastat, vähemmässä ajassa. Nauti jopa 8 tunnin jatkuvasta kuuntelusta yhdellä latauksella tai pidennä toistoaikaa 35 tuntiin käyttämällä nappikuulokkeita latauskotelon kanssa. Nopea 10 minuutin lataus antaa sinulle 6,5 tuntia eteenpäin ? kaikki kiitos jokaisen nappikuulokkeen suuren 45 mAh akun.

Huomioithan, että korvaan asetettavat kuulokkeet (in-ear -kuulokkeet) ovat hygieniatuotteita ja siitä johtuen etämyynnin palautus- ja peruutusoikeus ei koske in-ear -kuulokkeita. Jos palautat kuulokkeet ja pakkaus on avattu, niistä voidaan laskuttaa palautuksen yhteydessä käyttöönotetun laitteen arvonalenemaa aina täyteen arvoon saakka.42 dB aktiivinen melunvaimennus (ANC)
Tehokas, dynaaminen 12,4 mm elementti
Kaksoisyhteys
Jopa 35 tunnin kuunteluaika

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 19.7.2024 10:41
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.