Kuvaus

TT1325ATC
Stabil Atc maskin med karusellväxlare för 8 verktyg. Kan även fås med karusellväxlare för upp till 20 verktyg. Eller med rak linjärväxlare för 6-8 verktyg. Handhållen kontrollenhet för för att kunna exempelvis testköra eller sätta nollpunkter med 1000/dels precision.
Möjlighet att stegvis köra programmet rad för rad, framåt och bakåt.

Borrlåda från HSD
Våra maskiner kan förses med borrlåda med 4+5 vertikala borrar som tillval. Den kommer från HSD som spindelmotorn. Lådan har 32 mm delning. (Se exempelbild)

Se film på maskinen på vår webplats! https://www.tappatrading.com/ms1530ad/

Vakuumbord med strategiska T-spår för flexibel fastspänning av material.

Maskinen har en bordsyta på 1250*2500 mm. Fräsytan är 1250*2500*200 mm. Denna maskin kan även fås med andra bordsstorlekar. exempelvis 1500*3000,2000*4000,2000*6000 mm
Automatisk kalibrering och inmätning av verktygen.

Maskinen är CE märkt och anpassad efter Europeiska förhållanden. Den levereras med manual på Engelska.

Vi har även CAD/CAM mjukvaror och erbjuder utbildning och support på dessa.

Kom och se maskinen arbeta på plats hos oss!
Vi har CNC maskiner från 195000:- ex moms och uppåt. Vi arbetar inte med de billigaste maskinerna på marknaden men vi kan istället garantera pålitlighet och kvalité. Genom att vi även har tillverkning av snickerier vet vi vad som krävs av en bra maskin.

Allmänt om våra maskiner:
Vi importerar dessa maskiner själva och har genom vår erfarenhet utvecklat maskiner som är pålitliga och har kvalité. Vi jobbar inte med de billigaste maskinerna på marknaden men de håller istället hög kvalité. Skulle trots allt något gå fel, tillhandahåller vi reservdelar snabbt och har snabb support på både mjuk och hårdvara.
Eftersom fabriken i Kina jobbar 6 dagar i veckan kan vi ofta få svar inom bara någon timme på de flesta frågor och dessutom få iväg reservdelar för leverans inom 7 dagar. Vi inom företaget har jobbat med dessa maskiner i snart 10 år och kan lösa de flesta problem för kunden direkt i telefon. Skulle det behövas kan vi dessutom erbjuda teknikerhjälp på plats.
Alla våra maskiner kan fås levererade och monterade på plats av oss. Vi lämnar 12 månaders garanti på mekaniska fel. På elektriska fel och elektroniska komponenter lämnar vi 6 månaders garanti. Se vår webbplats för fullständiga leverans och garantivillkor. Maskinerna är CE-märkta och levereras med Engelsk manual.

Maskinerna finns i Sverige men vi exporterar till Finland

https://www.tappatrading.com/info/

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

32 600 €
Sulkeutuu 2 vrk 21 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

32 600 € Sulkeutuu 2 vrk 21 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.