Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Käytetty Blu-ray. Kesto: 1 h 59 min. Ikäraja: S
Tekstitykset: suomi

Elokuvan avaa Igor Stravinskyn Kevätuhrin rekonstruktio, joka on kuvattu alkuperäisen, vuoden 1913 maailmanensi-illan tapahtumapaikalla Théâtredes Champs-Élysées’ssä Pariisissa. Esitys johtaa mellakkaan ja Stravinskyn ura karahtaa kiville. Muoti-imperiumin luonut Coco Chanel on samaan aikaan oman uransa huipulla. Chanel ja Stravinsky kohtaavat kutsuilla. Chanel kutsuu pennittömänsäveltäjän asumaan ja säveltämään huvilaansa. Intohimoinen suhde roihahtaa väistämättä.

 

Mads Mikkelsenin esittämänä maskuliinisesti kuohahteleva Stravinsky ja Anna Mouglalis’n savuisen kiehtova Coco Chanel kuvaavat mystisiin mittoihin kasvaneita vuosisadan tyylin ja taiteen avain-hahmoja tunteiden ja kiihkon kautta. Chanelin muotitalo on avustanut elokuvaa antamalla arkistonsa tekijöiden käyttöön, ja lainaamalla Chanelin mallina Ranskassa pitkään toimineelle Mouglalis´lle useita alkuperäisiä asuja. Kuvausryhmällä oli täydet valtuudet työskennellä Coco Chanelin Rue Gambonin asunnossa. Karl Lagerfeld suunnitteli Mouglalis´lle Chanel-henkisen uuden asun Kevätuhrin ensi-iltakohtausta varten.

 

Kyltymätön visualisti Jan Kounen (99 frangia) on loihtinut ylpeän teoksen, jonka jokaisen kuvan voisi kehystää ja nostaa gallerian seinälle. Coco Chanel & Igor Stravinsky oli Cannesin elokuvajuhlien päätösgaala keväällä 2009.Ohjaaja: Jan Kounen

Näyttelijät: Mads Mikkelsen, Anna Mouglalis, Yelena Morozova, Anatole Taubman

Lisää tuotteita verkkokaupassamme www.videodivari.fi

Kahden toimituskulultaan 2.50 euroa olevan tuotteen toimituskulut ovat yhteensä 3.00 euroa. Huuto.net lähettää maksutiedot antamaanne sähköpostiosoitteeseen (muistakaa lisätä postituskulut).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.7.2018 13:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.