Kuvaus

COCOON - Paluu Nuoruuden Lähteelle

Matka maailmankaikkeuden ihmeellisimpään paikkaan... Kotiin.

Hittielokuvassa Cocoon – nuoruudenlähde ryhmä vanhuksia todisti, ettei ihminen ole koskaan liian vanha pieneen seikkailuun. Niin he lähtivät planeetalle nimeltä Antarea, ulkoavaruuden onnelaan, missä ihmiset elävät ikuisesti ilman sairauksia ja kipua.

PALUU NUORUUDEN LÄHTEELLE tuo takaisin koti-ikävää potevat matkalaiset kokemaan uusia seikkailuja, jotka tällä kerralla odottavat omalla kotiovella. Kaikki alkuperäiset näyttelijät, mm. Don Ameche, vuoden 1986 paras miessivuosa Oscar®-palkinnon voittaja elokuvasta Cocoon – nuoruudenlähde, Wilford Brimley, Steve Guttenberg, Maureen Stapleton, Hume Cronyn, Jessica Tandy, Gwen Verdon ja Jack Gilford ovat mukana myös maagisessa jatko-osassa.

On Kulunut viisi vuotta ja erityinen pelastustehtävä tuo seikkailunhaluiset vanhukset takaisin Maahan, missä he kohtaavat jälleen perheensä ja ystävänsä. Elettyään rauhallisella, ongelmattomalla Antarealla on heistä vaikeaa kohdata normaalielämän realiteetit, kuten ikääntyminen, sairaudet ja kuolema.

He käyttävät huumoria, viisautta ja rakkautta helpottaakseen paluuta normaaleiksi kuolevaisiksi, ja alkavat ymmärtää, ettei elämä Maassa välttämättä olekaan niin kauheaa.

Ne, jotka kuvittelevat elämän olevan ohi kolmekymppisenä, eivät ole vielä kokeneet piristävää PALUUTA NUORUUDEN LÄHTEELLE!

1h51min
1988

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 75 vrk 9 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 75 vrk 9 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
27.5. klo 10:50

Moi. Tämä ja Exposed (Blu-ray), 8e sis. pk. ?