Tuote on myyty käyttäjälle linkku1974 hintaan 155 €

Kuvaus

Commodore 64C jossa on 250466 emo. Kone jota harrastajien kesken pidetään yleisesti parhaana ja kaikkein haluttavampana mallina. Viimeinen malli ennen cost reduced C64 malleja. Siinä on viimeisin 6581 sidiä tukeva 250466 emolevy ja "Mersedes" SID äänipiiri 6581r4AR (revision 4, Advanced Resonance) jota myydään yksinään ebayssa jopa 70e hintaan. Myös kuvapiiri VIC on paras viimeisillä korjauksilla oleva 6569r5 (revision 5).

https://www.breadbox64.com/c64-hardware/commodore-64c/assy-250466/

Pahimmat liat putsattu ja kuorten yläosa pesty. Kone ja näppäimet hieman kellastuneet (Katso myös valokuvia tietokoneen kunnosta). Koneen kuorien yläosa ja näppäimistö on vaaleammat kun alaosa, koskan heitin ne kesällä vaalentumaan aurinkoon (kone oli aika kellastunut) ja jätin alaosan sisälle. Nyt näyttää jo paljon paremmalta. Ei kun lisää auringonpaistoa ensi kesällä taas, ainakin alakuorille.

Kone käy ja kukkuu. Olen pelannut sillä pelejä kasetilta ja levykkeeltä, ja kuunnellut sillä SID musiikkia. Itse en ole tutustunut mihin user porttia oikein käytetään, joten se on henkilökohtaisesti testaamatta.

Sid piiriä olen testannut sid benchillä ja sid testillä. Kaikki äänet kuuluu, ja kuulostaa mielestäni samalta kaikilla kolmella kanavalla niin kuin pitääkin.

Kuvan laatu on erittäin hieno. Ei melkein yhtään "jail-bars:eja" ja värit ovat hieman kirkkaammat verrattuna muihin VIC revisioneihin. Valokuvista ja videoista ei näe kuinka hieno VIC rev.5 kuva on todellisuudessa!

*Huom: Ainut kummallisuus mitä tässä koneessa olen huomannut, on että Ultimate 2+ lisälaitteella suurin osa .sid tiedostoista ei soi. Kun lataa biisit/pelit/demot levyltä, kasetilta tai .prg filuilta, niin musiikki toimii tietenkin normaalisti.

Musiikkiesimerkkejä joita nauhoitin koneelta:
https://youtu.be/NhG1LiiM-Es
https://youtu.be/vXkNPoaOj5k

En minä tätä haluaisi myydä, mutta valitettavasti pakko pistää tämä kiertoon.

*Huom: Pakettiin kuuluu ainoastaan C64 tietokone. TV, ultimate moduuli sun muut tavarat mitä näkyy videoissa ei tietenkään kuulu kauppaan.
*Huom: 30+ vuotta vanhalle laitteelle ei voi antaa takuuta / ei palautuksia.
*Vicistä on irroitettu heat-sink kun hiljattain tarkistin versionumeron. Sen voi saada mukaan jos haluaa (en ole liimannut takaisin).

Toimitus: Matkahuollon M huutopaketti 6,95€
Kun rahat näkyy tilillä -> Paketti matkahuoltoon.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
155 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.1.2022 21:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
11.1. klo 22:44

Onko kondensaattorit vaihdettu (re-cappaus tehty)? Jos on, niin milloin?

12.1. klo 0:04

Itse en ole vaihtanut. En muista 100% varmasti oliko aikaisempi omistaja vaihtanut, mutta olen melko varma että ei. Joten suurella todennäköisyydellä tässä on vanhat konkat.