Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Corpse Bride & Get Smart - Salainen Agentti 86 -- 2xBlu-ray, kaksi elokuvaa samassa julkaisussa.
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: englanti

Corpse Bride [2005]
Corpse Bride jatkaa Tim Burtonin klassikkoelokuvien Saksikäsi-Edward ja Painajainen ennen joulua synkän romanttista perinnettä.
1800-luvulle, eurooppalaiseen kylään sijoittuva stop motion -animaatiotekniikalla kerrottu tarina seuraa Victor-nimistä nuorta miestä (äänenä Johnny Depp), joka on päätynyt manalaan. Hänet on naitu salaperäisen ruumismorsiamen (äänenä Helena Bonham Carter) kanssa, samalla kun hänen oikea morsiamensa Victoria (äänenä Emily Watson) odottaa avuttomana elävien joukossa. Vaikka elämä kuolleiden maassa osoittautuukin paljon värikkäämmäksi kuin Victorin tiukka kotikasvatus, hän tietää, ettei mikään tässä maailmassa - eikä seuraavassakaan - voi pitää häntä erossa oikeasta rakastetustaan. Elokuva on tarina optimismista, romantiikasta ja eloisasta kuolemanjälkeisestä elämästä, ja se on kerrottu klassiseen Burtonin tyyliin.

Get Smart - Salainen Agentti 86 [2008]
Salaisen tiedustelupalvelun maailmassa vain yksi mies on ylitse muiden. Steve Carell esittää Maxwell Smartia, CONTROL-tiedustelupalvelun noviisiagenttia, joka haukkaa usein liian suuren palan, mutta jolta ei koskaan lopu keinot kesken. Tässä toimintakomediassa Smartin vihollinen on pahamaineinen vakoilijaryhmä KAOS ydinasesuunnitelmineen. Smart saa parikseen Anne Hathawayn esittämän uutteran Agentti 99:n. Ohjaaja Peter Segal (Luunmurskaajat) opastaa tähtensä (mukaan lukien Dwayne Johnson ja
Alan Arkin) halki hammasradioiden, monikäyttöisten linkkuveitsien ja räjähtävän hammaslangan vaarallisen maailman.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,80 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.8.2022 19:50
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.