Kuvaus

Korttitehdas pystyyn tällä mainiolla leikkurilla, jolla ainoastaan leikattu vinyylitarraa ja kaiverrettu kaiverrusterällä messinkikilpi. 2kpl mustia vakioteriä, 1 kpl syväleikkausterä, kaiverrus- ja pisteilytyökalu terä, pienempi leikkausalusta 6x8,5" ja embossausalusta. Suurempi työskentelyalustasetti 8,5x12" Kaikki mitä pienemmässä alustasetissäkin on. Tarralalustan sprayliima jolla voi tahmeuttaa työskentelyalustan leikkuupintaa. puolikas pullo. Perkauskoukku ja irroitus muovinen lasta. Alustojen kiinnitys klipsit (Curio snap) Laite toimii moitteettomasti ja on hyvin pidetty, ei naarmuja. Laite on jenkki töpselillä joten se vaatii adapterin pistorasiaan. Mukana asennus ohjelmisto cd. tarrakartonkeja (hopea) Vaikka hillopurkkien etiketteihin tai muuhun, ostokuitti, virtapiuha muuntajalla ja usb-tulostinkaapeli ja käyttöopas. Täydellinen setti kaikkeen korttiaskarteluun tai pienimuotoiseen toimistoon ja bisneksen tekoon. Tällä saa todella tarkkaa jälkeä leikattua ja jos valmistaa hopeasavesta koruja niin tällä saa erittäin kauniit kuviot ja leikkaukset kaulittuun saveen ja antaa koneen tehdä leikkaukset kuin myös koristelut, savet irti ja töhön alle poltettavaksi. Mielellään nouto mutta, voin toki lähettääkin. Alkuperäistä pakkauslaatikkoa ei enään ole joten, se pakataan toisenlaiseen laatikkoon hyvin pehmustettuna. Isöo työskentelyalustasettiin kyllä löytyy oma laatikko.
Tämä laite myydään kokonaisena settinä, mitää ei siis myydä erikseen. Kaikki tai ei mitään! Laitteella ei ole enää takuuta voimassa noin 5v oleva erittäin hyväkuntoinen vempain.

Lumikello niminen verkkokauppa myy tähän laitteeseen oheistarvikkeita ja sieltä saa myös edullisesti muutakin askartelutarvikkeita ja leikkureita ym..

Heti kun eurot näkyy tililläni postituskuluineen, laite lähetetään hyvin pakattuna.

Myyn laitteet pois kun, olen lopettelemassa askarteluni.

Tekeleitäni voi käydä ihmettelemässä kotisivuillani Lasitatuointi.com

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 9 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

150 € Sulkeutuu 8 vrk 9 h 52 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.