Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään otsikon ja kuvan mukainen PCMCIA kortti jolla saat läppäriin 2kpl USB 2.0 liitäntöjä. Yleisin käyttötarkoitus tälle laitteelle on lisätä vanhempaan läppäriin nopeampi USB liitäntä tai lisää liitäntöjä.

Tällä saa kätevästi myös muutaman lisäliitännän läppäriin.

Tuote on avaamattomassa myymäläpakkausessa jossa on muovit vielä päällä:

http://cdn.idealo.com/folder/Product/90/5/90595/s3_produktbild_gross/d-link-2-port-cardbus-usb-2-0-dub-c2.png

Lisätietoa valmistajan sivuilta: http://www.dlink.com/uk/en/support/product/dub-c2-high-speed-usb-2-0-2-port-notebook-adapter

Uuden hinta kaupassa noin 30 euroa..

Ilmoitetut postikulut koskevat vain pelkkää korttia, ohjekirjaa ja ajurilevyä. Jos haluat myös pahvisen pakkauksen ovat toimituskulut 7 euroa.

­

--------------------------------------------------------
HUOM! Luethan ilmoituksen huolella ennen huutoa! On ostajan vastuulla selvittää että sopiiko myytävä tuote hänen käyttötarkoitukseensa jos ei tätä erikseen ilmoituksessa mainita (yhteensopivuus, Windows/Linux/Mac ajurituki, tuotteen mitat yms yms.). Erehdyksissä huudettu sopimaton tuote ei ole peruste kaupan perumiseen tai varsinkaan tuotteen palauttamiseen. Hyväksyn palautukset vain tuotteen ollessa viallinen!

Huuto.net lähettää huudon voittajalle automaattisen vastausviestin mistä löydät tilinumeroni. Luethan tuon vastausviestin huolella. Toivoisin että vastaat tuohon viestiin mahdollisimman pian ja kerrot seuraavat asiat niin saan tuotteen lähetettyä sinulle mahdollisimman nopeasti: Maksoitko tuotteen jo? Mistä pankista? Jos et maksa heti niin milloin aiot maksaa? Saat automaattisessa vastausviestissä lisäohjeita maksamiseen.

Jos kohteen tiedoissa on mainittu useampi eri hintainen toimitusvaihtoehto (esim. huutopaketti / postipaketti / pakkauksen kanssa postipakettina / ilman pakkausta kirjeessä) niin kerrothan minulle erikseen sähköpostilla että minkä toimitusvaihtoehdon haluat. Tarkistathan että huuto.net käyttäjätiedoissa antamasi osoitetiedot ovat ajan tasalla!
--------------------------------------------------------

­

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.9.2018 21:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.